N73 kullanıyorum 3g ile internet cok hızlı degil hatta 2g den bile yavas. Mobil tv beklentimin cok altında buna ragmen hem pahalı hemde kotalı yazik cok yazık. Hayellerim yıkıldı.
Yavaş yavaş arkadaşlar , sakin olun , biz işte bu yüzden kaybediyoruz , bekleme iç güdüsü yok bizde ! Sakin olalım , karşı taraf işini kısa sürede halletsin , adamlar 81 ilde başlayacak dediler , Ful-l kapasite çalışcak demediler , lütfen sabır
bnim görüntülü konuşmada ilk deneyimim güzelde bn n73 diğer taraf 5800 idi yan yanaydık ztn yanlız arkadaş 5800 ile ayar yaptı kalite müthiş oldu n73 te yok ama nese güzel genede ama akşam olmuo bu iş gündüz daha ii gösterio kamera öndeki kamera iileştirme çalışmalarına başlasın telefon firmaları
Selam arkadaşlar. Ben Nokia e63 kullanıcısıyım. dun gece 00:00 da hizmete girecek dediler Adana'da merkezde oturmama ragmen 2:00 a kadar denedım olmadı. Bu sabah uyandım. Girdim çok şükür. öncelikle görüntü kalitesi çok kötü. msn dekı goruntulu konusmanın 5/1 i kadar ancak.. bunun dışında daha ciddi bi problem ses internet kanalı ile geliyo sanırım çünkü !! ses 5 sn de bi gidip geliyo arasıra takılıyo veya telsiz sesine dönüşüyor. Bununla beraber e63 kullanıcılarına seslenıyorum. O hep hayalını kurdugunuz öndeki küçük oyuk varya o kamera falan deil. kamera sadece onde var yanı ya arkadasın senı gorecek ya da sen onu goreceksın. Allahtan Turk zekası ben aynanın karşısında konuşarak bu problemı çözmeyi başardım. Ama Turklerde veya operatorde suç yok. Sanırım yine maxicepte 3g ile ilgili yazıları okumuştum. Yurtdışında da insanlar aynı problemleri yaşıyorlar ve 3g ile başları cok belada..
benim telefonum se p990i dün birkaç kez se k850i sahibi bir arkadaşla video görüşme yaptık.hiç fena değil.tabii ikimizin de kontörü yok.tcell 1 saat hediye ettiği için görüşebiliyoruz.
yani her ikimizin de kontörü olmadığından şu an normal görüşme yapamayıp görüntülü görüşme yapabiliyoruz.ilginç değilmi?
arkadaşlar bn nokia 6600 slide kullanıyorumm video aramasını tıklıyorum ama şebeke kapsamında diil dio... bide bn bu telefonla görüntülü konuşma yapabilri miim?
su anda musterı hızmetlerını aradım bana telefonunuz baz ıstasyonundan sınyal alamıyo dedı bende sandalyenın ustune cıkım alırım belkı dedım yok ya yalan oldu
arkadaşlar bn nokia 6600 slide kullanıyorumm video aramasını tıklıyorum ama şebeke kapsamında diil dio... bide bn bu telefonla görüntülü konuşma yapabilri miim?
arkadşlar vodafone 3g sorunum var mobil tv ye abone olmak istiyorum mesaj olarak mtv onay yazıyorum yolluyorum bana sisetem hatası diye geri mesaj geliyor vodafone da yardımlarınızım bekliyorum