ben sehir merkezinde deilim ama burda 3g simgesi fln çıktı vidio araması yapabiliorum sebeke desteklemio demiyor ama karsı tarafta sebeke desteklemiyor diyor
benim arkadas kayseride su anda turkcell in 3g alt yapısında calısıyor...kendisini aradım 30 agustosta merkes dısındaki yerlere gelecek dedi...simdilik sadece merkezlerde oalcakmıs....
Akşam haberlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Bakan Binali Yıldırım ve TRT spikeri haberlerde canlı yayında (saat 12:00den önce) görüntülü görüşme yaptılar. Sizde benim gibi acele etmeyip sistem oturana kadar kayıt için acele etmeyin. Turkcell reklamında diyor ki; Merak etmiyormusun? Valla hiç umrumda değil. öylede böylede kullanıcaz bunu. Kendinizi boşuna germeyin.
Sabah 9'a yakın Vodafone'dan 3 tane mesaj geldi. 3G hizmetinden artık yararlanabilirsiniz, bağlantı hızınız şu olmuştur falan filan. Ama sonrası hak getire.. Şebeke 2g ile 3g arasında gidip geliyor. 3g'ye geçtiğinde ne arama yapılıyor ne de data transferi. Kim sorarsa gece yarısı itibariyle başlayacaktı. Turkcell ise abonelik ile ilgili bir cevap bile göndermedi daha. Al birini vur ötekine...
arkadaşlar adapazarı merkezdeyim hala geçemedi burası 3g ye biraz önce türkcellin müşteri hizmetlerini aradım çok beklettiler sanırsam çoğu yerde aksaklık var zor konuştum zaten adam gibi bi bilgide alamadım yıllardan beri türkcell kullanıcısıyım sadece müşteri memnuniyeti için kullanıyodum bu hattımı ama bu sefer hiç memnun kalmadım türkcellden beklemezdim. daha 3g nin devreye girmediği yerleri yazabilirmisiniz türkcell için arkadaşlar