3g 3.1.3. at&t (kilitli) - Jailbreak ve unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
3g 3.1.3. at&t (kilitli) - Jailbreak ve unlock
Slm,
Telefon konu basligindan da anlasildi gibi amerika mali, kilitli 3.1.3 3g iphone. Jailbreak yontemlerini bekliyorum arkadaslar. Yurtdisi iphone icin hala jailbreak olmuyo diyolar. update edip, ios4 e yukselttikten sonra jailbreak yer mi?

Ayrıca bende, at&t hatti da var. Fakat Telin kontrattli hatti deil. Onunla jailbreak i yapabilirmiyim?

rapege

rapege

Üye
biraz geç cevap gelebilir asıl bu konuyu bilenler offonline çünkü :)

scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
...:)

--------------- Ekleme ---------------

Gozden kacmis olacak ki, tekrar gundeme getiriyorum. 3g 3.1.3 unlock yardim, plss!!!

pitbull112233

pitbull112233

Üye
unlock mu jailbreak mi hocam?
eger sadece unlock ise o kolay ultrasnow'la kirarsin ama jb de yapacaksan itunes versiyonun falan onemli

scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
unlock mu jailbreak mi hocam?
eger sadece unlock ise o kolay ultrasnow'la kirarsin ama jb de yapacaksan itunes versiyonun falan onemli

Hem jailbreak hem unlock, ikisinide yapmak istiyorum telefona. Zaten jailbreak yaptiktan sonra unlock yapilmiyor mu??? itunes versiyon 9.1 en sonunu guncellemedim ne olur ne olmaz diye. Bide cydia dan sabah bazi programlar sildim. Suan telefonun lock calender i calismiyo " no calendar entries" diye bi yazi var. Bunu nasil geri getirecezz? :)

pitbull112233

pitbull112233

Üye
iki yontem var.ya spirit kullanacaksin ya da sayfasini safari'den acip jailbreak yapacaksin.sonrasinda da ultrasnow source'unu cydia'ya ekleyip unlock yapacaksin teli.o dedigin programi bilmiyorum istersen 3G icin orjinal 3.1.3 yazilimi indirip kur cihaza temiz bi sistem olsun

scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
kardes, benim tel 3.1.3. yani ben daha 4.0.1 yapmadim. bu jailbreakme.com dan jailbreak yapmak icin 4.0.1 e yukseltmek mi gerekiyo teli yoksa direk 3.1.3 ten de jailbreak yapabilir miyim? Bide at&t karti falan gerekiyomu 4.0.1 yaptiktan sonra?

pitbull112233

pitbull112233

Üye
simdi zaten senin telde cydia varsa zaten su anda jailbreak yapilmis durumda ama jailbreakme.com 3.1.3'u de jb yapiyor yani sorun yok.at&t kartina gerek yok itunes kablo isareti cikinca umbrella isimli programla gecip acarsin telefonu sorun olmaz

ssre

Üye
Merhabalar bi sorunum var 3gs ile ilgili konu başlıgı olarak bulamadım yeri değilse şimdiden kusura bakmayın, Yurt dışında aldığım 3gs ( hala yurt dışındayım ) 3.1.2 ( 7d11) jailbrekli falan ancak sorunum telefon kapanınca bilgisayar yardımıyla blackra1n die programla açabiliyorum bunu bir çözümü varmı ? eğer yoksa boşuna TR ye getirtip pasaporta yazdırmak istemiyorum teli satacam buralarda şimdiden teşekkürler saygılar..

rapege

rapege

Üye
Merhabalar bi sorunum var 3gs ile ilgili konu başlıgı olarak bulamadım yeri değilse şimdiden kusura bakmayın, Yurt dışında aldığım 3gs ( hala yurt dışındayım ) 3.1.2 ( 7d11) jailbrekli falan ancak sorunum telefon kapanınca bilgisayar yardımıyla blackra1n die programla açabiliyorum bunu bir çözümü varmı ? eğer yoksa boşuna TR ye getirtip pasaporta yazdırmak istemiyorum teli satacam buralarda şimdiden teşekkürler saygılar..

bi versioan update veya restore etmeyi dene

murateroglu

murateroglu

Üye
kardeş eğer versiyon update yaparsan 4.0.1 jailbreak yaparsın ondada o senin söylediğin sorun olmaz (yani kapanınca blackra1n ile açılma sorunu) 3.1.2 zamanında vardı o sorun

PARLIAMENT100S

Üye
umbrella ısımlı program emergenc call bolumunden cıkmamıza yarıyormu

leo_romeo

Üye
iyi gunler arkadslar benım iphone 3g a1241 ben jaiilbreak yapmak istiyom yurt dısı cıhazı olmuyormus b en sorguladım ıthalat yoluyla kaydelilenb ime diyo yapabilrmiyim cevap bekliyorummm

--------------- Ekleme ---------------

eger oluyorsa bana msj atın lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt