Hasand.
Üye
almanya berlin de 04.09.15 başlıyor kaynak:IFA fuarı ne zaman başlıyor?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
almanya berlin de 04.09.15 başlıyor kaynak:IFA fuarı ne zaman başlıyor?
Yabancı siteler ve kanallar IFA da tanıtılacak diyor kimiside ağustosta. Enteresan. Benceher zamanki gibi aynı tarihlerde olur.almanya berlin de 04.09.15 başlıyor kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmiyorum ama aynı zamanda olucagı kesın bana goreYabancı siteler ve kanallar IFA da tanıtılacak diyor kimiside ağustosta. Enteresan. Benceher zamanki gibi aynı tarihlerde olur.
telefon piyasası apple ve samsung dan ibaret değil...Bunu yapma işte Samsung. Bu kadar da aptallaşılmaz, adamlar hayatını Apple'a göre endeksliyorlar, yok böyle bir eziklik yok böyle bi acizlik arkadaş. Geçmişten beri Iphone'a karşı Galaxy Ace sürdü olmadı, Iphone 6 için Galaxy Alpha çıkardı, şimdi 6s için S7'yi erken çıkarıcak. Bu ne böyle allah aşkına bu firma resmen beyinsizlerin elinde bikere de kendi planlarınızı kendi kaliteniz çerçevesinde yönetin ne güzel Galaxy S6 Edge ile fark yarattılar işte, böyle saçma hamlelerle çok düşürüyorlar marka değerlerini ne Apple'mış be firmalara baktığımızda ne Sony, ne HTC, ne LG, ne Microsoft hiçbiri Apple'ı bi taraflarına takmıyor bu kadar, Samsung'daki bu Apple rekabeti çabası neyin kafasıysa artık kendilerini rezil rüsva ediyolar böyle saçma hareketlerle. Apple'ı örnek almaları gereken tek konu az öz telefon çıkartmak ama ona da kafaları basmıyor ki firmanın yöneticilerinin tek bildikleri biton çöp telefonla piyasayı doldurmak haliyle hepsine de hakettiği desteği verememek.
telefon piyasası apple ve samsung dan ibaret değil...Bunu yapma işte Samsung. Bu kadar da aptallaşılmaz, adamlar hayatını Apple'a göre endeksliyorlar, yok böyle bir eziklik yok böyle bi acizlik arkadaş. Geçmişten beri Iphone'a karşı Galaxy Ace sürdü olmadı, Iphone 6 için Galaxy Alpha çıkardı, şimdi 6s için S7'yi erken çıkarıcak. Bu ne böyle allah aşkına bu firma resmen beyinsizlerin elinde bikere de kendi planlarınızı kendi kaliteniz çerçevesinde yönetin ne güzel Galaxy S6 Edge ile fark yarattılar işte, böyle saçma hamlelerle çok düşürüyorlar marka değerlerini ne Apple'mış be firmalara baktığımızda ne Sony, ne HTC, ne LG, ne Microsoft hiçbiri Apple'ı bi taraflarına takmıyor bu kadar, Samsung'daki bu Apple rekabeti çabası neyin kafasıysa artık kendilerini rezil rüsva ediyolar böyle saçma hareketlerle. Apple'ı örnek almaları gereken tek konu az öz telefon çıkartmak ama ona da kafaları basmıyor ki firmanın yöneticilerinin tek bildikleri biton çöp telefonla piyasayı doldurmak haliyle hepsine de hakettiği desteği verememek.
aynen hasan abitelefon piyasası apple ve samsung dan ibaret değil...
telefon piyasası apple ve samsung dan ibaret değil...
tel. Veya pc bizim hayatımızı yönetiyor ,sanki dünyada sorun kalmadıaynen hasan abi
hakliin abitel. Veya pc bizim hayatımızı yönetiyor ,sanki dünyada sorun kalmadı
Öyle diyen mi var ben göremiyorum ?telefon piyasası apple ve samsung dan ibaret değil...
telefon piyasası apple ve samsung dan ibaret değil...
Aynen öyle dostumO kadar yazıdan böyle saçma sapan bir cümle çıkaranıda ilk kez görüyorum. Adam orda piyasa apple ve samsungtan ibarettir diye birşey yazmamış. Dikkatli okuyun
bakalım hayırlısı olsun herkes içinÖyle diyen mi var ben göremiyorum ?
Aynen öyle dostum
aynen dostumsanmam cıkarmaz 2016 da tanıtılır
fiyatı 3.000 veya 3500 olursa gene satarlarÇıkarsın çıkarsın sanki satabilecek![]()
sony lg gibi firmalardan daha cok cihaz sattıgı icin onlarla rekabete gerek yok tek rakibi apple iphone 6 ile rekabet etmek icin alpha yı cıkarmıştı o yüzden böyle haberler cıkıyor ama sanmam s7 2016 da tanıtılır diye düşünüyorumsonyle rekabet etmek için s8 lg ile rekabet etmesi için s9 çıkarsın ozamanmantığa bak ya