3d oyun nasıl yüklicem?

Sponsorlu Bağlantılar

pan_tera

Üye
    Konu Sahibi
3d oyun nasıl yüklicem?
Arkadaşlar 3d bi oyun indirdim w700i için indirince bi zip dosyası açıldı.İçindekileri masa üstüne çıkardım ama telefona nasıl yüklicem bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.:sos

pan_tera

Üye
    Konu Sahibi
Ya bilen yokmu bi yardım edin lütfen...

rafaelnadal

rafaelnadal

Üye
Arkadaşlar 3d bi oyun indirdim w700i için indirince bi zip dosyası açıldı.İçindekileri masa üstüne çıkardım ama telefona nasıl yüklicem bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.:sos

arkadasım pc-telefon bağlantı kablosu yok mu?? olması lazım onu cd ile pc ne tanıt sora kablonun bi ucunu tel'e dierini de usb ye taktıın zaman (tanıtabilmişsen) telefonundaki dosyalar otomatik açılır.
İndirdiin dosyayı fareyle sürükleyerek AÇILAN DOSYANIN içine bırak bu kadar basit. Veya bluetooth aracılığıyla telefonuna göndereblrsn.
ŞİMDİDEN ÖNEMLİ DİİL

youngprogrammer

Üye
sadece jar uzantlı dosyayı atacaksın arkadaşım eğer bilgisayarında uzantılar gözükmüyorsa herahangi bir klasör açıkken araçlar--->klasör seçenekleri--->görünüm sekmesi orda bilinen dosya uzantılarını gizle gibi bişey var onun önündeki işareti kaldır

bashran

Üye
kardeşim sitemizde ccep telefonunu bilgisaayardan yönetme programı war.sorununu çözer

Seza

Seza

Üye
Hyr İndirdiğin Zipli Dosyanın Uzantısını Değiştirip Teline Atıcaksın Bu kadar basit.

Dosyanın Adı 3dxxoyun.rar ise

Ad değiştir diyip 3dxxoyun.jar yazıp enterliyiceksin.Ve Uzantı değişicek ve telefona atıcaksın.

heyyy

Üye
kardeşimmm ilk öncelikle senin tel sybian işletim sistemi ise 3D oyunları kaldırır fakat normal işletim sistemi war ise JAR dosya yüklemen gerekecek...kardeşş sen bu oyun dosyalarını telefonuna atman için ilk öncelikle telefonun kutu içeriğinde usb data aktarım cd si ve kablosu olması gerek...war ise bilgisayara kur kabloyuda telefonuna tak ve seenkrozizasyona başla....(yani aktarıma) ....bunuda beceremedim dersen kart okuyucu al bi tane senin sony ericsson unu sanırım memory stick duo kart onları okuyan kart okuyucu al ve oyunu karta at....bunuda yapamazsan BLUETOOTH ile aktarım sağlayabilirsin arkadaşım......bunu da yapamazsan bişi demiom.....artıkkkk.....hadi bakalım kolay gelsin......:sn:......:oke:............:)...........!!!

raci

Üye
müsün pan_tera:ehe:kop::d::aha::nono:

nedimd

nedimd

Üye
la arkadaşlar ben 6600 areal footnall 2007 3d yükledim açılkmıo acaba 3d program açma programı varmı

Üst Alt