Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3D gozluk
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45
Üye
Konu Sahibi
3D gozluk
Arkadaslar speedx oyunu icin 3d gozluk lazim nerden bulabilirim
bulutsuzgece
Üye
Kırtasiyeden bir "yeşil/mavi" bir de "kırmızı" kaplık alarak kendin de yapabilirsin evde
Bende istiyorum senin dediğin yöntemi deniym olmadı alıcam 1 tane
S.E.C.R.E.T
Üye
Gidin 3d film alın çıkar içinde bende 3 tane war wwe dergisinden cıktı sırf gözlük var diye almıştım ve Testere 3D filminden 2 tane çıktı ama 3d izleyince başı ağrıtıyo beğenmedim 3d sini güzel yapamamış bizimkiler
Emre-45
Üye
Konu Sahibi
karton mu nasil? Ve oyunu kurup dener misin guzel oyun gercekten
S.E.C.R.E.T
Üye
Bence orijinal gözlüğü al ama ben karton gözlükle left for dead oynayınca zevkli oluyodu baya
StigmatA
Üye
arkadaşlar uygulayan varsa bi söyleyin bizde yapalım ya
S.E.C.R.E.T
Üye
Bu oyunda uygulamadım ama başka oyunlarda güzel gidiyor nvidiadan streoscopic 3D acın kartonu takın çok güzel oluyor
SilentOne
Üye
manyak oluyor yha ama gözü çabuk yoruyor
FastBreaker
Üye
ya benim gözlükte mi sorun var bilmiyorum hiçbir fark görememdim ?
S.E.C.R.E.T
Üye
fark görmen llazım
FastBreaker
Üye
tekrar oynadım da evet farkı gördüm
S.E.C.R.E.T
Üye
hizan
Üye
yaa konuya bakk daha başka bir isteğiniz varmı . mesela odun ekmeği nereden bulabilirim gibi.
S.E.C.R.E.T
Üye
Adam bişey sormuş odun ekmeği istememiş bişeyde istememiş sadece soru
hizan
Üye
burayamı sorması lazım buranın konusu başka.
SilentOne
Üye
odun ekmeği
mıttık
Üye
bu arada real d 3D gözlükleri ile olmuyor o renkli karton 3D gözlükleri gerekiyor çünkü oyun bunun için ayarlanmış ama 3D SpeedX oynamak gerçekten güzel sanki karanlığa doğru düşüyormusunus etkisi yapıyor
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bence bu gözlük olayı gözü bozan birşey. Yani önceden 20 dk karton gözlük kullanmıştım, ondan sonra gözlüksüz başım dönüyordu ve ayrıca gözümü odaklayamıyordum.