DİKKAT kardeşler bu oyunu yüklediğinizde açıyormuş gibi yapıpta açmıyor ise telefonuza LİBS PACK MUTALAKA YÜKLEYİN ozaman mutlaka açacaktır libs pack olmadan telefon işlemci zayıf kalıyor ve başlatamıyor donarak onatıyor ise onlarda yüklesin KOLAYGELSİN
1 saattir yükledim nokia n95 e demoyu da sildim..bir türlü çalışmadı oyun.. telefon hafızası ve yığın hafizaya ayrı ayrı yükledim ama malesef çalıştıramadım..yardım plss..
DİKKAT kardeşler bu oyunu yüklediğinizde açıyormuş gibi yapıpta açmıyor ise telefonuza LİBS PACK MUTALAKA YÜKLEYİN ozaman mutlaka açacaktır libs pack olmadan telefon işlemci zayıf kalıyor ve başlatamıyor donarak onatıyor ise onlarda yüklesin KOLAYGELSİN
kardeş bi kaçtane libs pack buldum ama sanırım os 9.1 ile uyumlu deil uyumlu olanı nerden bulabilirim.bulduğum libs dosyaları hiç yüklemio yükleme desteklenmio dio. yardımcı olurmusun
kardes uzun süredir bu oyunu arıyorum ve buldum telefona yolladım yükledim ama oyun acılmıyor yapboz şeklinde bir simge olarak gözüküyor yardımcı olursan sevinirim tel modeli n95i 8gb