3D Çalışmalarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChampionsTR

Üye
10 numara kardeş ellerine sağlık

erdimehmet

Üye
super olmus calısmalarının devamını dilerim

murat486

murat486

Üye
kardeş çok güzel olmuş da; biz bakıp bakıp iç geçirelim diyemi koydun bu çalışmaları biizmde yapabileceğimiz bir program download ve ders kitaplarına ulaşabileceğimiz bildiğin adresleri var ise eklersen bizde (yinede teşekkürler) teşekkür ederiz..

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Cinema 4D için yararlanabileceğin Türkçe kaynağı cinema4d.tv adresinden bulabilirsin.

Cinema 4D deneme sürümünü ise maxon'un sitesinden indirebilirsin ;)

zapk

Üye

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
çok güzel olmuş hepsi

Seza

Seza

Üye
Güzel Çalışma Yapmışsın Kutlarım.

Ama Dahada İlerletebilirsin :)

sonbela

sonbela

Üye
eline saglık dostum

çitgöl

Üye
eline sağlık

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Yenilerini ekledim arkadaşlar

noman

noman

Üye
bu resimler gerçek gibi görünüyor normalde 3 d resimler ayırt ediliyor ama bu resimler farklı ve internette biraz araştırdım örümcek adam 3 filminin bazı efektleri bu program ile yapılmış peki siz bu çalışmaları videoya çevirebiliyor musunuz nasıl yapıyolar hiç kafam basmıyo???

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Tabii render kalitesi gerçeklik konusunda etkili.Ayarları iyi yapamazsanız gerçekçiliği yakalayamazsınız.

Animasyon tabii ki yapılır ancak bunların animasyonluk bir yanı yok tabii :)

Örneğin bir karakter modelleyip onu "rig" leyip yani iskelet sistemi , kas sistemi oluşturup animasyon halinde hareketlendirebilirsiniz.Ancak bu daha uzun render süresi demek.Ve daha uzun bir çalışma gerektirir.Animasyon işi küçük çaplı yapılmayacaksa render çiftliğine kadar gider.

sercansarigul

Üye
maosene sağlık dostum güzel çalışamlar bende 3d max da yapyıyorum grafıkerım...iyi çalışmalar....

enes2

enes2

Üye
tebrikler çok güzel olmuş eline sağlık bende bunlara benzer photoshop ta yapmaya çalışıyorum ama bu kadar iyi olmuyo tabi ben daha acemiyim :D

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
valla ne diyim harikasın özelliklede kırmızılı odaya bayıldım hayalimdeki ev:) ah ah ah bi zengin olsammm.....

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir çalışma ekledim ;)

zoom

Üye
    Konu Sahibi
3 Sene sonra yeni bir şeyler ekleyelim (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt