3660 Hafıza Problemi Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rockerlife

Üye
    Konu Sahibi
3660 Hafıza Problemi Lütfen Yardım
telefonu aldıgımdan beri program yüklerken yada calıştırırıken hafıza yetersiz uyarısı veriyor..

.telefon hadızası tamamne boş 500 kb dolu sadece ve içinde 128 mb kart var oda boş ama ngage oyunu yükledigimde yada 700kb a kadar bir oyun yükledigimde oyun sorunsuz yükleniyor ama calıştırmak istedigimde sürekli hafızamn boş olmasına ragmen hafıza yetersiz uyarısı verio...

1mbtan yüksek bişe yükleyemiyorum hafıza kartına dosya olarak kurdugum ngage oyunları ise menüde görünmesine ragmen yine hafıza sorunu veriyo neypcam bilmiyorum herseyi denedim lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!:(

format attım yeni sor sürümü bile yüklettim ama yine aynı yüksek kb yun oynamak isitioyrummmmmmmmmmmmmmmmmm

cmert

cmert

Üye
öncelikle c:/system/install klasörünü e:/system içine gönder böylece program yüklerken hafıza az uyarısı almaz sorunsuzca yüklersin.ngage oyununa gelince bazı ngage oyunlar yüksek ram a gereksinim duyarlar yüklediğin oyun bunlardan biri olabilir bu nedenle çalıştırmaz.

Haberci

Haberci

Üye
Çok enteresandır ben de bi ara bayağı uğraştım bu konuda.Sonuç olarak bazı programlar için telefon hafızasında da mutlaka 2-3 mb boş alan olması gerekiyor.Neleri atarsın bilemiyorum ama orayı da boşaltmalısın.Mesaj hafızasını da MMC kart yapmalısın.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O hafıza sorunu değil aslında , RAM yetersizliği..

rockerlife

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekürkler cmert17 ama sun ngage oyununudada bi cözüm bulsan varsa böle bildigin yüksek rem ihtiyacı duymayan oyun biliyosan sölersen sevinirm sonic ten baska....şimdiden tessekür....

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Virtua Tennis'i deneyebilirsiniz , oyun açmadan önce Bluetooth'u açın ama 3660'da çalışır mı olrasını bilemem.

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(rockerlife &#064; Jan 16 2006, 02&#58;14 PM) [post=253605]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> cok tesekürkler cmert17 ama sun ngage oyununudada bi cözüm bulsan varsa böle bildigin yüksek rem ihtiyacı duymayan oyun biliyosan sölersen sevinirm sonic ten baska....şimdiden tessekür.... [/b][/quote]

sega rally,fifa 2005,marcel deisally soccer

rockerlife

Üye
    Konu Sahibi
söledigin oyunarın 3ünüde yükledm ama hepsi sorunsuz yüklendi kart okuyucuyla ama hepsinde su uyarıyı veriyo acmak isterken.........hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin...bu uyarıyı verirken tel hafızası 3,5 mb boş kartta 60 mb boş sanrıım sorun ram yani 3660 ngage oyunu calıştırmıyo:(

__Midas__

__Midas__

Üye
3650-3660-3620 3,5 mb haf&#305;zalar&#305; var bu yüzden N gage ve 1mb &#305;n üstündeki oyunlar&#305; çal&#305;&#351;t&#305;rmazlar....

sercantanis

Üye
arkadaşlar ben de bou sorunu yaşıyorum ve ram yetersizliği değil sorun&#33;lütfen bu soru soruldugunda ram yetersizliği diye svp yazmayıon çünkü değiiil&#33;&#33;&#33;

by_danger

Üye
o hafıza uyarısının sebebi ram yetersizliğidir arkadaşım 3660ta oynayabileceğin oyunlar benim bildiim ve oynadıım kadarıyla sonic ve puyo pop tur.yanlız o oyunlar içinde artalan görüntüsünü kaldırıp teli restartlaman gerekiyo oda olmazsa telefona auto start gibi bi program yükle programın listesinden açıcaan oyunu seç telefon telefona restart at tlfn açıldıında hiç bi işlem olmadan oyuna girer.ama dediim gibi 3660ta oynayabileceğin ngage oyunu çok sınırlıdır 2 kadar

verdmeh

Üye
[<span style="color:#FF0000">size=3]kardeşim bir kardeşimiz güzel noktaya değinmiş c:/system/install klasörünün içerisindeki yüklü görülen doyaları silersen proğramda bozulma olmuyor fakat proğramları kaldırman için tekrar proğramı yüklemen gerekli tekrar yüklemeyi boş ver çünkü proğramlar yine eskisigibi çalışıyor.ve sana birazdaha hafıza kalmış oluyor ancak gerçekten ngage oyunlarını oynuyamıyorsun bende senin gibi çaresiz kaldım ram imiz düşük. 3660 konusunda proğram veya sıkıntın olursa elimden geldiği kadar yardım etmeye hazırım [email protected] veya [email protected] dan da ulaşa bilirsin.[/size]</span>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt