*#3646633# Menüsü ve İçeriği

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
*#3646633# Menüsü ve İçeriği

• Beğen
Tepkiler: bursa1616, 71277140 ve mukremin123

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
biraz daha açıklayabilir misin ? :I

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki Oğuz. Buradaki şemalar, belirttiğim kodu girdiğinizde karşınıza çıkacak seçeneklerden oluşan şemalardır. Amaç, bu menülere girdiğinizde, menülerin arasında kaybolmamanız ve karşınıza çıkacak seçenekleri buradan görebilmenizdir.

mukremin123

Üye
deneyen warmı acaba :D

henry53

henry53

Üye
ben bu menüyü az kurcaladım da bluetooth ayarlarından testi başlattım uçuş moduna geçti heralde telefonun ışıkları kısıldı ve düzelmedi :( bu uçuş modu ne kadar sürüyo? kendiliğinden düzelirmi? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Test işleminden sonra cihaz kapanır ve tekrar açılır.
Eğer böyle olduysa Uçuş Moduna geçmiştir ve bu uzun bir süre devam eder. Siz müdahale etmeyin kendisi düzelecektir.

henry53

henry53

Üye
tmm tsk ettim cvpladıınız için :)

hayyyy

Üye
Selam arkadasım ben de nereye girdigi takıp edemedım bakıyordum menulere powe defoation falan dedi arka işıkları kapamaya çalıştım ordan bulurum dedım olmadı telefon haltı yedı resetlensinmi dedi evet dedım bırdaha da açılmadı açmak için ne lazım gelır arkadaşlar yadımcı olursanız bırsürü sevinirim çünkü açılmadı birdaha işik falan da yazmıyoo başka tuşları alan yok mu açıyım yardım lütfenn byy kolay gelsın ha bu arada uyarıyı da üste alınız profesyoneller içindir yazısını ben okumaya daha fırsatı bulamastım kı elimde gitti:d:d

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Teknik servis ile görüşün. Konuda da belirttiğim gibi, High Speed Sim yazısını seçmiş olabilirsiniz ve geri dönüşü ancak teknik servis sağlayabilir.

henry53

henry53

Üye
bnm telefonun uçuş modu geçmedi yaa naapmam gerekk !! :(

omergedik58

Üye
arkadaşlar ben *#3646633# yazıyorum fakat bu menü çıkmıyor...nasl girebilirim yardımcı olursanız sevinirim

nurciim

Üye
benim bi sorunum var n96ı kullanıyorum sessiz moda aldığım zaman titresim çıkıo kapatamıyorum nasıl kapatabilirim

harun6636

Üye
E 71 de işe yaramıyor bu kod

71277140

71277140

Üye
Yemin ediyorum en az 10 site dolaştım sizinki gibi içeriği olan göremedim

allah Razi olsun:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bişe sorcam acaba ben bu mühendis menüsünde telefonu hatsız açma yapabilirmiyim

vita

vita

Üye
elinize sağlık ses yükseltmeyi arıyordum ayarlarını değiştirmeden buldum ama fazla çıkıyor bu seferde level setting düşürdüm yükselttim ama bu mod müzik çalarıda etkiliyor parametreler hepsi birbirine endeksli birini düşürünce tüm sesler düşüyor yükseltincede hepsi yükseliyor

116052

Üye
açtı ama abicim yeminle daha çok çıkardı sesini

--------------- Ekleme ---------------

bnmki dolia e 711 e 71 deil

ceycey1970

Üye
bu kod dokunmatik ekranlarda işe yaramıyormu kodu yazıp ara tuşuna basıyorum istek mevcut değil diyor

yakar_35

Üye
benim telefonum j2000 ve dokunmatiği hassas değil. illa kalem kullanmam gerekiyor. parmakla rahat kullanım için hangi ayarları , kaç olarak değiştirmem gerekiyor.

uygu1

Üye
merhaba,
bu menü ile telefonda ulaşamadığımız ve dosyaların bulunduğu alana ulaşabilme şansımız varmı?
telefonda birçok hatalı app yüklü bunları kaldırmak veya değiştirmek/düzenlemek için ulaşabilmek amaçlı bu menüyü kullanabilirmiyiz?
şimdiden teşekkürler.

bursa1616

bursa1616

Üye
Kardeş çok saol valla çok işime yaradı allah razı olsun

Üst Alt