divani
Üye
350TL Htc Desire S Sıfırdan Farksız Kutulu Faturalı Garantili Ancak Arızalı
Arkadaşlar elimde kutulu faturalı 15 ay garantili Htc Desire S var Vodafone faturalı ve çok ama çok temiz tertemiz, ancak rom yüklerken bootloader silindi birck denilen şey oldu galiba, servis garanti dışı kaldı cihaz. JTAG yapılıyormuş bende verdim bi yere uğraştılar olmadı dediler sonuç itibarı ile cihaz pert gibi, ancak orjinal kasa-orjinal ekran-dokunmatik veya içindeki diğer yedek parçalar kamera ahize hoparlör tuştakımı vs. herşey sağlam ve sıfır kadar yenidir çünkü cihazı aldıktan sonra pek kullanmak nasip olmadı 3-4aydı bu şekilde. Sadece kulaklık yok. Abartmıyorum kasada falan çizik mizik yoktur herşey tertemiz duruyor.
orjinal yedek parça şarj usb batarya kasa ekran ve içindeki tüm donanımlar kullanılabilir kutusu içindeki kitapçıklar klavuzlar evraklar vs kullanılabilir kim nasıl değerlendirebilirse işte. toplamda 300lira istiyorum ve kesinlikle çok değil.
İstanbul anadolu yakasındayım şehirdışına gönderemem ortak biyerde buluşabilirim sormak istediklerinizi de açıkça sorabilirsiniz. Paylaş:
orjinal yedek parça şarj usb batarya kasa ekran ve içindeki tüm donanımlar kullanılabilir kutusu içindeki kitapçıklar klavuzlar evraklar vs kullanılabilir kim nasıl değerlendirebilirse işte. toplamda 300lira istiyorum ve kesinlikle çok değil.
İstanbul anadolu yakasındayım şehirdışına gönderemem ortak biyerde buluşabilirim sormak istediklerinizi de açıkça sorabilirsiniz. Paylaş:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
warmı