350TL Htc Desire S Sıfırdan Farksız Kutulu Faturalı Garantili Ancak Arızalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
350TL Htc Desire S Sıfırdan Farksız Kutulu Faturalı Garantili Ancak Arızalı
Arkadaşlar elimde kutulu faturalı 15 ay garantili Htc Desire S var Vodafone faturalı ve çok ama çok temiz tertemiz, ancak rom yüklerken bootloader silindi birck denilen şey oldu galiba, servis garanti dışı kaldı cihaz. JTAG yapılıyormuş bende verdim bi yere uğraştılar olmadı dediler sonuç itibarı ile cihaz pert gibi, ancak orjinal kasa-orjinal ekran-dokunmatik veya içindeki diğer yedek parçalar kamera ahize hoparlör tuştakımı vs. herşey sağlam ve sıfır kadar yenidir çünkü cihazı aldıktan sonra pek kullanmak nasip olmadı 3-4aydı bu şekilde. Sadece kulaklık yok. Abartmıyorum kasada falan çizik mizik yoktur herşey tertemiz duruyor.

orjinal yedek parça şarj usb batarya kasa ekran ve içindeki tüm donanımlar kullanılabilir kutusu içindeki kitapçıklar klavuzlar evraklar vs kullanılabilir kim nasıl değerlendirebilirse işte. toplamda 300lira istiyorum ve kesinlikle çok değil.

İstanbul anadolu yakasındayım şehirdışına gönderemem ortak biyerde buluşabilirim sormak istediklerinizi de açıkça sorabilirsiniz.
Paylaş:

LANS_KSK

LANS_KSK

Üye
350 tl mi istiyorsun fiyat belirtmemişsin ?

navti

navti

Üye
Yedek parca isime yaramaz yarasada 350 cok para

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
300de olur hocam sonuçta arızalı ve isteyebileceğin hertürlü orjinal parçası içinde. tabi kutu aksesuar vs de var içinde. bugün gezerken sadece orjinal şarjını sordum kadıköyde 50lira dediler. orjinal batarya yine aynı. 100 etti. orjinal kasaya adamlar 150 istiyor sadece arka pil kapağına 50lira istiyorlar oda gerçekten orjinal mi değilmi bilemezsiniz birebir kopyasını yapıyorlar. şimdi ne etti sadece bunlarla 250 ediyor. birde bu yanından düşünün. e yanında kutusu evrakları falanda var yani bana göre normal. çünkü bunun içinde ahize hoparlörü ses çıkış hoparlörü şarj soketi batarya soketi eeee dokunmatik ekranı ekran camı bunlarıda en düşüğünden hesaplarsanız gayet gayet çok güzel fiyat.

rubenix

rubenix

Üye
kapıda ödeme ben o cihazı hertürlü diriltirim :) warmı

reL00

Üye
5800 blue vereyim sana ekraninda jiletini duruyor usb kablosu ve şarj makinasi ile 8 9 ay garantisi var üstünede 50 tl eğer istersen [email protected] mail atabilirsin eğer ilgilenirsen

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi

5800 blue vereyim sana ekraninda jiletini duruyor usb kablosu ve şarj makinasi ile 8 9 ay garantisi var üstünede 50 tl eğer istersen [email protected] mail atabilirsin eğer ilgilenirsen

dostum merhaba, senin 5800 ın bana detaylı olarak durumunu söylermisin? kaç aylık fatura kutu aksesuar ne var ne yok? ekranda jelatini varda kasada çizik soyuk darp ezik? ve peşinen söyliyim dört dörtlükse tertemiz ve eksiksiz garantisi varsa ve faturasıda varsa üzerine 100tl olur. çünkü daha dün onuda sordum telefoncuya adam 200e alıp 300 350 ye satıyorum dedi yani en temizi satarken 200 civarı ve senin dediğin şekilde yedek parça aksesuar fiyatını bile kurtarmaz 250ye de veremem cihazı olmaz.

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
İsteyen yok mu arkadaşlar?

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
İsteyen yoksa kırıcam bunu:)))

divani

divani

Üye
    Konu Sahibi
cihaz satıldı arkadaşlar, bu konunun silinmesi için yardımcı olabilir misiniz?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Satış yapılmış :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt