3500c hesap makinası kayboldu

Sponsorlu Bağlantılar

[u]MuTSuZ

Üye
    Konu Sahibi
3500c hesap makinası kayboldu
genpa garantili 3500c telefonum var kendiliğinden hesap makinası silindi yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

cevap veren yokmu

• Beğen
Tepkiler: asmet26

jatvalca

jatvalca

Üye
hesap makinesi telefonun içinde yüklü olan bi program.Nasıl silindi anlamadım iyice bi araştırsan telefonu belki yanlışlıkla başka bi klasöre taşımış olabilirsin

[u]MuTSuZ

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun sadece bende yok telefonu s40 olan bir çok arkadaşlarımda da var

kacz

Üye
hesap makinesi için çok tşlk ederim

jatvalca

jatvalca

Üye
bende epeyce bir süre S40 kullandım ama hesap makinesi felan hiç kaybolmadı ilginç
ama tsubasa arkadaş çözmüş sorununu

asmet26

Üye
benimde hesap makinesi aldığımda yoktu çünkü değildi telefon ismini vermiyim bi siteden aldım kargoyla geldi ama saolsun arkadaş halletti.:naughty:

abilik

abilik

Üye
bu sadece snde olan bise deil bnim arkdasımın 3110c si war ondada oldu ama bnim 3500 da hiç olmadı sn en iisi garantisi dolmadıise bi tamire göndr ;D

ismetturan22

Üye
allah razı olsun senden
ne zmaan dan beri bunu arıyordumm
eywallahh

gfbbaris

Üye
bende 5130 kullanıyorum müzik çalara girmiyor yeterli hafıza yok hatası veriyor...

koktelekom

Üye
sagolun allah razi olsun

fatihozkaya

Üye
Bu telefonu bende kulanıyordum aynı sorun bendede oldu hesap makinesi kayboldu silindi.bende telefonu elden çıkardım.

ecrinsezgin

Üye
slm benim de hesap makinesi kayboldu nokia3500c yardım ederseniz sevinirim burada verdiğiniz hesap makinesi uyum sağlamıyor

Ky26

Üye
[u]MuTSuZ;1127432' Alıntı:
Bu sorun sadece bende yok telefonu s40 olan bir çok arkadaşlarımda da var

teşekkürler çok aramıştım

Silinen üye 2086364

Kapalı Hesap
bende 5130 kullanıyorum müzik çalara girmiyor yeterli hafıza yok hatası veriyor...

bendede müzik çalara girerken sürekli güncelleştirme yapıyor ama şarkıları çalıyor ve sein dediğin yeterli hafıza olayı da bende oldu hafıza kartın varsa ondan değil bende hafıza kartı 200 mb doluydu ve aynısı oldu telefon hafızasından birşeler silmeye çalış.

----------Eklendi @ 20:33:42 ---------- Yazıldı @ 20:32:27 ----------

saol degerli43 çok saol

----------Eklendi @ 20:39:42 ---------- Yazıldı @ 20:33:42 ----------

yanlız degerli43, bu program nokia5130'a uydu ama eskisi gibi deil yani menü>ajanda 'da yok. bunu nasıl sağlarız

42xxalemcixx42

Üye
5130 müzik çalara girmiyor yeterli hafıza yok hatası veriyor ne yapmalıyım