3500 TL masaüstü

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
3500 TL masaüstü
Bu sene bir sıkıntı olmaz ise üniversiteye gidecegim. Uzun süredir Gaming Laptopları inceliyordum yurda çıkarım diye düşünerek, fakat eve çıkma kararı aldım. Haliyle böyle olunca masaüstü bilgisayar daha çok aklıma yattı. 3500 lira civarı bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
asus m5a99fx pro
amd 8350
msi gtx 960 (970 de olur rami 8 yaparsanız)
16gb ddr3 1866mhz ram
120gb ssd
80+ silver 750watt (600 da olur)
kaliteli bi kasa
yaklaşık 3500 tl ediyor

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla o dedigin fiyatlara yaklasamadim bak atayim topladigin kasayi

Karavelaa

Üye
Kardeşim WD hdd derine Seagate almanı tavsiye ederim şuana kadar ne kadar wd aldıysam bozuldu bildiğin cin malı ucuz olmasının tek nedeni bu hem de Seagate en sessiz hddlerdir.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim WD hdd derine Seagate almanı tavsiye ederim şuana kadar ne kadar wd aldıysam bozuldu bildiğin cin malı ucuz olmasının tek nedeni bu hem de Seagate en sessiz hddlerdir.
Dikkate alirim ama laptop alma ihtimalimde var o yuzden bir laptop bir masaustu secmeye calisiyorum

Karavelaa

Üye
Dikkate alirim ama laptop alma ihtimalimde var o yuzden bir laptop bir masaustu secmeye calisiyorum
Nasipe seneye bende gitcem üniversite aynı fiyat aralığında bende seçiyorum.aynen bende laptop mu masaüstünü diye kararsızım.Arada toparlıyorum sistem.Bende seçtiklerimi paylasırım burda

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim sistem

AMD Fx x8 8350 4.5 GHZ (OC)
M5A99FX PRO
CORSAİR VENGEANCE PRO 1866mhz c9 16gb RAM
MSI gtx 960 gaming 2g 100Million edition (arka plakası var %5 daha serin)
Zalman z11plus
Zalman GLX 80plus 700watt
Samsung 840evo 120gb SSD (550mb/s okuma 530mb/s yazma)
Zalman stg1 termal macun
CM Hyper tx3 evo soğutucu
Bana 3600 TL ye maal oldu

Karavelaa

Üye
Benim sistem

AMD Fx x8 8350 4.5 GHZ (OC)
M5A99FX PRO
CORSAİR VENGEANCE PRO 1866mhz c9 16gb RAM
MSI gtx 960 gaming 2g 100Million edition (arka plakası var %5 daha serin)
Zalman z11plus
Zalman GLX 80plus 700watt
Samsung 840evo 120gb SSD (550mb/s okuma 530mb/s yazma)
Zalman stg1 termal macun
CM Hyper tx3 evo soğutucu
Bana 3600 TL ye maal oldu
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.HDD yokmu :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nasipe seneye bende gitcem üniversite aynı fiyat aralığında bende seçiyorum.aynen bende laptop mu masaüstünü diye kararsızım.Arada toparlıyorum sistem.Bende seçtiklerimi paylasırım burda
Eve cikacagim ben universitede bu 2. Senem tekrar hazirlaniyordum az kaldi diye bakayim dedim lakin eve ciksam bile arkadaslar olacagi icin laptop daha ozel gibi geldi

Karavelaa

Üye
Öylede iste laptop da istediğini takip cikaramiyosun ve laptopa verdiğin parayla masaüstü toplasan 4 kati oluyor yaklasik+ısınma+küçük ekran...:):):)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.HDD yokmu :)
var ama önceden kalma vardı
yani hdd fiyata dahil değildi
wd cavair green 750 gb bi harddiski var
bi ay içinde seagate in 2000gb 7200rpm hddsini alacağım
aslında wd black 2 tb alacaktım fakat fiyatı 500tl olunca ve sistemde zaten bi ssd bulunduğundan hıza pek ihtiyacım olmayacak
bu yüzden seagate e sıcak bakıyorum para sıkıntı olmasaydı kesinlikle wd alırdım

turancen

turancen

Üye
Buyur kardeş, bundan iyisini bulamazsın :D Tam bir oyun canavarı :D her oyunu rahatlıkla oynayabilirsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Öylede iste laptop da istediğini takip cikaramiyosun ve laptopa verdiğin parayla masaüstü toplasan 4 kati oluyor yaklasik+ısınma+küçük ekran...:):):)
Takip cikariliyo istedigin monster msi kasa alirsan tulpar t7 v2.6.1 gtx 970m gpu degistirebiliyosun islemci degistirebiliyosun ram ssdi msata eklemek garantiyi bozmuyor

Karavelaa

Üye
Takip cikariliyo istedigin monster msi kasa alirsan tulpar t7 v2.6.1 gtx 970m gpu degistirebiliyosun islemci degistirebiliyosun ram ssdi msata eklemek garantiyi bozmuyor
Orası istisna ama parasıda güzel :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ortalama İ5 5.Nesil DDR3 8 GB RAM 256 Bit Ekran Kartı 1 TB HDD + 120 GB SSD 400 TLye Kadarda Power+Kasa Desen Napti
3 4 Milyar :D Çok Rahat İyi Bir PC Toplarsın Ekran Kartını Dirext 12 Almaya Dikkat Et Benden Söylemesi HDD 170 TL 1 TB Seagate Bir Tanede SSD Al 120 GB 170 TL Cıvarı Etti 350 TL SSD Muhakkak AL Birde Power 600 700 W Olsun Ekran Kartı Nvidia Derim Ama Yinede Sen Bilirsin RAMLeri Kington Harici Ne Alırsan Al Voltları Düşük Olsun Hızlarıda Yüksek Olsun Başkada Bişey Yok Heralde İşlemcide 5.Nesil Olsun Muhakkak

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Orası istisna ama parasıda güzel :)
3800 lira bu topladigimiz kasalarda 3500 4000 bandinda zaten iste laptop olup ozel olmasimi yoksa masaustumu
Ortalama İ5 5.Nesil DDR3 8 GB RAM 256 Bit Ekran Kartı 1 TB HDD + 120 GB SSD 400 TLye Kadarda Power+Kasa Desen Napti
3 4 Milyar :D Çok Rahat İyi Bir PC Toplarsın Ekran Kartını Dirext 12 Almaya Dikkat Et Benden Söylemesi HDD 170 TL 1 TB Seagate Bir Tanede SSD Al 120 GB 170 TL Cıvarı Etti 350 TL SSD Muhakkak AL Birde Power 600 700 W Olsun Ekran Kartı Nvidia Derim Ama Yinede Sen Bilirsin RAMLeri Kington Harici Ne Alırsan Al Voltları Düşük Olsun Hızlarıda Yüksek Olsun Başkada Bişey Yok Heralde İşlemcide 5.Nesil Olsun Muhakkak
5. Nesil onerin ne

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
3800 lira bu topladigimiz kasalarda 3500 4000 bandinda zaten iste laptop olup ozel olmasimi yoksa masaustumu

5. Nesil onerin ne
5. nesil broadwell
daha çıkmadı
eğer haswell-e den bahsediyorsanır hepsi i7

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
onlar 5.nesil değiller nedense 5 diye başlıyor adı üstünde haswell-e işlemci
ve soketi lga 2011-v3
yani her 2011 işlemci olmuyor

bu işlemcilerin anakartı bile 1000 tlden başlıyor bence değmez

şuan ki 5.nesil işlemciler içinde hd graphics 5200 ile beraber çalışan CORE M işlemciler fansız laptop kullanmak istiyenler için
i7 5.nesil işlemcilere daha var ama lga 1150 ile gelecekler

Takipçi Satın Al

Üst Alt