(3500 CLUPP) 3500 cılar BURAYA

must987

Üye
ARKADAŞLAR NOKİA 3500 YENİ ALDIM VE HAFIZAKARTI TAKTIM HAFIZA KARTINA ŞİFRE KOYUNCA SADECE HAFIZAKARTI BAŞKA TELEFONLARA TAKILINCA GEÇERLİDİR DİYİOR PEKİ KENDİ TELOFONUMDA TAKILI OLUNCA ŞİFRE KOYAMIYORMUYUZ ILEN YAZSIN ACİLLLLLLaglaaglaagla@

Konu Sahibi
kardeş hafıza kartındaki şifreyi pc de silmeyi dene kaldırmayı yani

aygun77

Üye
Saolasın Arkadaşım:::..

must987

Üye
tamamda bndenedim bilgisayarda olmuyor başka yolu yokmu???

must987

Üye
yinede teşekkürler ahmet ama başka yolunu bilen varsa yassın

nokia suite ile ulaşamadığımız sistem klasörlerine ulaşma yöntemi var mı? ör: sudoku

perseus9

Üye
bu 3500c de film izleyecem tam ekran yapıyorum 'duraklat' , 'geri' gibi yazılar kalıyo gitmiyo. zaten ekran küçük bunun bi çözümü var mıdır üstad???

mert0635

Üye
arkadaşlar telefonum 3500 mesaj gönderiyodum msajı gönderirken çıktım ve ekranda mesaj gönderme simgesi gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim

Konu Sahibi
bu 3500c de film izleyecem tam ekran yapıyorum 'duraklat' , 'geri' gibi yazılar kalıyo gitmiyo. zaten ekran küçük bunun bi çözümü var mıdır üstad???
yok kardeş

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefonum 3500 mesaj gönderiyodum msajı gönderirken çıktım ve ekranda mesaj gönderme simgesi gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
hattınla yada telin hafızasıyla alakalı birşey olabilir

arkadaş lar bende 3500 vaer ama mp4 videoları oynatmıyor bana mp4 ve mpeg oynatıcı lazzım şimdiden sağolun var olun

abilik

Üye
abi saol oyunlar için fakat ned for speed çalışmadı ama o beni telin yazılımın dan da olabilir

Gzl Telefon FAkat Bır EkrAn UFakk...