must987 Üye ARKADAŞLAR NOKİA 3500 YENİ ALDIM VE HAFIZAKARTI TAKTIM HAFIZA KARTINA ŞİFRE KOYUNCA SADECE HAFIZAKARTI BAŞKA TELEFONLARA TAKILINCA GEÇERLİDİR DİYİOR PEKİ KENDİ TELOFONUMDA TAKILI OLUNCA ŞİFRE KOYAMIYORMUYUZ ILEN YAZSIN ACİLLLLLLaglaaglaagla@
ARKADAŞLAR NOKİA 3500 YENİ ALDIM VE HAFIZAKARTI TAKTIM HAFIZA KARTINA ŞİFRE KOYUNCA SADECE HAFIZAKARTI BAŞKA TELEFONLARA TAKILINCA GEÇERLİDİR DİYİOR PEKİ KENDİ TELOFONUMDA TAKILI OLUNCA ŞİFRE KOYAMIYORMUYUZ ILEN YAZSIN ACİLLLLLLaglaaglaagla@
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi must987' Alıntı: arkadaşlar nokia 3500 yeni aldım ve hafızakartı taktım hafıza kartına şifre koyunca sadece hafızakartı başka telefonlara takılınca geçerlidir diyior peki kendi telofonumda takılı olunca şifre koyamıyormuyuz ılen yazsın acillllllaglaaglaagla@ Genişletmek için tıkla ... kardeş hafıza kartındaki şifreyi pc de silmeyi dene kaldırmayı yani
must987' Alıntı: arkadaşlar nokia 3500 yeni aldım ve hafızakartı taktım hafıza kartına şifre koyunca sadece hafızakartı başka telefonlara takılınca geçerlidir diyior peki kendi telofonumda takılı olunca şifre koyamıyormuyuz ılen yazsın acillllllaglaaglaagla@ Genişletmek için tıkla ... kardeş hafıza kartındaki şifreyi pc de silmeyi dene kaldırmayı yani
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi aygun77' Alıntı: saolasın arkadaşım:::.. Genişletmek için tıkla ... önemli degil güle güle kullan --------------- Ekleme --------------- must987' Alıntı: tamamda bndenedim bilgisayarda olmuyor başka yolu yokmu??? Genişletmek için tıkla ... başka yolu mutlaka wardırda kardeş ben bilmiyorum
aygun77' Alıntı: saolasın arkadaşım:::.. Genişletmek için tıkla ... önemli degil güle güle kullan --------------- Ekleme --------------- must987' Alıntı: tamamda bndenedim bilgisayarda olmuyor başka yolu yokmu??? Genişletmek için tıkla ... başka yolu mutlaka wardırda kardeş ben bilmiyorum
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi must987' Alıntı: yinede teşekkürler ahmet ama başka yolunu bilen varsa yassın Genişletmek için tıkla ... ARKADAŞLAR LÜTFEN ARKADAŞIMIZA YARDIM EDELİM
must987' Alıntı: yinede teşekkürler ahmet ama başka yolunu bilen varsa yassın Genişletmek için tıkla ... ARKADAŞLAR LÜTFEN ARKADAŞIMIZA YARDIM EDELİM
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi shadow2008' Alıntı: nokia suite ile ulaşamadığımız sistem klasörlerine ulaşma yöntemi var mı? ör: sudoku Genişletmek için tıkla ... SANIRSAM YOK KARDEŞ
shadow2008' Alıntı: nokia suite ile ulaşamadığımız sistem klasörlerine ulaşma yöntemi var mı? ör: sudoku Genişletmek için tıkla ... SANIRSAM YOK KARDEŞ
perseus9 Üye bu 3500c de film izleyecem tam ekran yapıyorum 'duraklat' , 'geri' gibi yazılar kalıyo gitmiyo. zaten ekran küçük bunun bi çözümü var mıdır üstad???
bu 3500c de film izleyecem tam ekran yapıyorum 'duraklat' , 'geri' gibi yazılar kalıyo gitmiyo. zaten ekran küçük bunun bi çözümü var mıdır üstad???
mert0635 Üye arkadaşlar telefonum 3500 mesaj gönderiyodum msajı gönderirken çıktım ve ekranda mesaj gönderme simgesi gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar telefonum 3500 mesaj gönderiyodum msajı gönderirken çıktım ve ekranda mesaj gönderme simgesi gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi perseus9' Alıntı: bu 3500c de film izleyecem tam ekran yapıyorum 'duraklat' , 'geri' gibi yazılar kalıyo gitmiyo. zaten ekran küçük bunun bi çözümü var mıdır üstad??? Genişletmek için tıkla ... yok kardeş --------------- Ekleme --------------- mert0635' Alıntı: arkadaşlar telefonum 3500 mesaj gönderiyodum msajı gönderirken çıktım ve ekranda mesaj gönderme simgesi gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... hattınla yada telin hafızasıyla alakalı birşey olabilir
perseus9' Alıntı: bu 3500c de film izleyecem tam ekran yapıyorum 'duraklat' , 'geri' gibi yazılar kalıyo gitmiyo. zaten ekran küçük bunun bi çözümü var mıdır üstad??? Genişletmek için tıkla ... yok kardeş --------------- Ekleme --------------- mert0635' Alıntı: arkadaşlar telefonum 3500 mesaj gönderiyodum msajı gönderirken çıktım ve ekranda mesaj gönderme simgesi gitmiyor. yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... hattınla yada telin hafızasıyla alakalı birşey olabilir
mehmet_0618 Üye arkadaş lar bende 3500 vaer ama mp4 videoları oynatmıyor bana mp4 ve mpeg oynatıcı lazzım şimdiden sağolun var olun
arkadaş lar bende 3500 vaer ama mp4 videoları oynatmıyor bana mp4 ve mpeg oynatıcı lazzım şimdiden sağolun var olun
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi mehmet_0618' Alıntı: arkadaş lar bende 3500 vaer ama mp4 videoları oynatmıyor bana mp4 ve mpeg oynatıcı lazzım şimdiden sağolun var olun Genişletmek için tıkla ... forumda video dönüştürme programları war onları indirsen daha iyi olur
mehmet_0618' Alıntı: arkadaş lar bende 3500 vaer ama mp4 videoları oynatmıyor bana mp4 ve mpeg oynatıcı lazzım şimdiden sağolun var olun Genişletmek için tıkla ... forumda video dönüştürme programları war onları indirsen daha iyi olur
abilik Üye abi saol oyunlar için fakat ned for speed çalışmadı ama o beni telin yazılımın dan da olabilir
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi abilik' Alıntı: abi saol oyunlar için fakat ned for speed çalışmadı ama o beni telin yazılımın dan da olabilir Genişletmek için tıkla ... olabilir cünkü bende çalıştı
abilik' Alıntı: abi saol oyunlar için fakat ned for speed çalışmadı ama o beni telin yazılımın dan da olabilir Genişletmek için tıkla ... olabilir cünkü bende çalıştı
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi by_marjinall' Alıntı: tsk Genişletmek için tıkla ... önemli degil güle güle kullan
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Konu Sahibi AZİZOGLU' Alıntı: Gzl Telefon FAkat Bır EkrAn UFakk... Genişletmek için tıkla ... haklısın