350 Tl 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkman2000

Üye
    Konu Sahibi
350 Tl 5800
350 Tl nokia 5800 2.el orjinal garantili tel arıyorum

61semih

61semih

Üye
xxx

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yahu 350 tl ye kim bulmuş ki sen bulasın?:d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d::d:

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye

http://www.sahibinden.com/temiz_mavi_nokia_5800_xpressmusic_takasli-79WQQaXQQ23034146WQQpXQQdisplayitem?http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_nokia_5800-66WQQaXQQ22985752WQQpXQQdisplayitem?

--------------- Ekleme ---------------

ilanlar benim değil

orhaan48

orhaan48

Üye
kardeşim seni üzmek istemeyiz ama bu fiyata 5800 gibi şahane bir telefon bulman imkansız helede insanlar bu mükemmel cihaza bölesine aşık olmuşken zor be dostum sana tavsiyem biraz paranı biriktir ve bu mükemmel cihazadn sende al

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
kardeşim seni üzmek istemeyiz ama bu fiyata 5800 gibi şahane bir telefon bulman imkansız helede insanlar bu mükemmel cihaza bölesine aşık olmuşken zor be dostum sana tavsiyem biraz paranı biriktir ve bu mükemmel cihazadn sende al
sen biraz piyasa araştırması istersen dostum rastgele yorum yapma.:oke:

orhaan48

orhaan48

Üye
sen biraz piyasa araştırması istersen dostum rastgele yorum yapma.:oke:

iyide benim arkadaşa yapmış olduğum tavsiye onun üzülmemesi adına bu cihazı o fiyata ancak ikinci el yani milletin eskittiğini alabilcek buda ilerde ona sorun getircek bunun yerine maddi anlamda biraz daha birikim yapıp sıfır bir cihaz alsa daha mantıklı hiç değilse kafasında cihazın geçmişi ile ilgili sorular olmaz şüphe duymaz

onuraslan

onuraslan

Üye
ARKADAŞIM 5800 350 TL VERİP 2. EL CEP TELEFONU ALMANA GEREK YOK 150 TL DAHA KOY SIFIR Bİ TELEFONUN OLUR 2. EL TELEFON ALINCA İLLAKİ BİYERİ BOZUK OLACAK ONA VERECEĞİN PARAYA GİT SIFIR TEL AL DAHA İYİ :oke:

Satmıyor... Almak istiyor...

:d::d::d:

ivdg

ivdg

Üye
bence 5230 al 5800 dan fazla farkı yok 3g wifi den yoksun bi de kamerası 2 mp onun haricinde fark yok

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
ARKADAŞIM 5800 350 TL VERİP 2. EL CEP TELEFONU ALMANA GEREK YOK 150 TL DAHA KOY SIFIR Bİ TELEFONUN OLUR 2. EL TELEFON ALINCA İLLAKİ BİYERİ BOZUK OLACAK ONA VERECEĞİN PARAYA GİT SIFIR TEL AL DAHA İYİ :oke:

onuraslan kardeş sana bir soru sorayım..araba almaya karar verdin tercihinde örnek audi a4..sıfırınımı alırsın 100 bin liraya?yoksa temiz aynı model 2.elinimi alırsın 75 bin liraya?

serkankay

Üye
bence 5230 al 5800 dan fazla farkı yok 3g wifi den yoksun bi de kamerası 2 mp onun haricinde fark yok

Daha ne kaldı ki 5800 zaten performans yönünden ahım şahım bir telefon değil bundan bir de wifi yı çıkardıkmı hiç bi özelliği kalmaz at balkondan gitsin

haberdar

Üye
arkadaşım 350 tlye mavi garantili 5800 mı satıyorum ilgileniyırsan konuşalım

jackbr

Üye
gri hatasız kusursuz dokunmatik kullanamadım beceremedim ben düşünürsen ulaş bana

americanboy

americanboy

Üye
350 ye ben satayım sna daha 3 aylık kutusu faturası aparatlarıyla ara beni 0535 270 50 76

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt