Kerim.
Üye
arkadaşlar t20 yi bende düşündüm bide vodafonun var telefoncuyla konuştum satmak istersen elinden zor çıkartırsın dedi
T20 iyidir.yeni rom yüklersen daha iyi olır

arkadaşlar t20 yi bende düşündüm bide vodafonun var telefoncuyla konuştum satmak istersen elinden zor çıkartırsın dedi

vodafone nin telefonlarına hiç girme her saat internette vodafone telefonlarıyla ilgili şikayet başlıkları açılıyor ayrıca vodafoneden aldığınız telefonu servise yolladıgınızda vodafone servisi kabul etmiyor direk üreticiye yolluyor.T20 vodafone945 e 1000000000000000000 basar aha bunu da buraya yazıyorum.
Katılıyorum350 liraya android telefon olurmu olur.Ama sen tat alıcak mısın orası bilinmez.5800 ı bile geri isteyebilirsin o derece![]()

Telefona ne yapmış o öyle603 harika telefon arayüzü olsun hd oyunlarda var facebook twitterı saymıyorum bile android sistemi tüketir kuzenimde ace var pek bilgisi yok 1 ayda telefon mahfoldu resmen mesajlara girmek için bile 10 sn falan bekliyor artık aceyi satıp eski corbysini kullanıcak hale geldi sıralama yaparsak :,
603>ideos x5>ace=t20>gio

onun uygulamayla arası yok mesaj twitter facebook o kadar ama telefon nedense bi süre sonra çöktü resmen :S
Telefona ne yapmış o öyle![]()
Kullanmayı bilmiyorsa bence fazla bile dayanmışonun uygulamayla arası yok mesaj twitter facebook o kadar ama telefon nedense bi süre sonra çöktü resmen :S

Bende katılıyorum2.el Turkcell T20 kesinlikle işini görür kardeşim.Daha altına da düşme derim ben.