350 liraya android telefon ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
arkadaşlar t20 yi bende düşündüm bide vodafonun var telefoncuyla konuştum satmak istersen elinden zor çıkartırsın dedi

vodafone nin telefonlarına hiç girme her saat internette vodafone telefonlarıyla ilgili şikayet başlıkları açılıyor ayrıca vodafoneden aldığınız telefonu servise yolladıgınızda vodafone servisi kabul etmiyor direk üreticiye yolluyor.T20 vodafone945 e 1000000000000000000 basar aha bunu da buraya yazıyorum.

incitemfm

incitemfm

Üye
vodafone nin telefonlarına hiç girme her saat internette vodafone telefonlarıyla ilgili şikayet başlıkları açılıyor ayrıca vodafoneden aldığınız telefonu servise yolladıgınızda vodafone servisi kabul etmiyor direk üreticiye yolluyor.T20 vodafone945 e 1000000000000000000 basar aha bunu da buraya yazıyorum.

öyle diyosan

- - - Eklendi - - -

oyledir

nefsele

nefsele

Üye
    Konu Sahibi
samsung gio hakkında ne düşünüyosunuz oda kafama yattı gibi

15097

15097

Üye
Hiçbir şey :D T20 daha da iyidir :oke:

nefsele

nefsele

Üye
    Konu Sahibi
tamam sizin için t20yi inceliycem

15097

15097

Üye
:oke:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
350 liraya android telefon olurmu olur.Ama sen tat alıcak mısın orası bilinmez.5800 ı bile geri isteyebilirsin o derece :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Her yerde yazılıyor ben de tonlarca kez yazdım nedenleri ile birlikte ama kısacası bu fiyata hiçbir Android telefon almanı önermem 100 tl daha koy 603 al daha mantıklı olur boşuna sıkıntıya girersin.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
603 harika telefon arayüzü olsun hd oyunlarda var facebook twitterı saymıyorum bile android sistemi tüketir kuzenimde ace var pek bilgisi yok 1 ayda telefon mahfoldu resmen mesajlara girmek için bile 10 sn falan bekliyor artık aceyi satıp eski corbysini kullanıcak hale geldi sıralama yaparsak :,

603>ideos x5>ace=t20>gio

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
15097

15097

Üye
603 harika telefon arayüzü olsun hd oyunlarda var facebook twitterı saymıyorum bile android sistemi tüketir kuzenimde ace var pek bilgisi yok 1 ayda telefon mahfoldu resmen mesajlara girmek için bile 10 sn falan bekliyor artık aceyi satıp eski corbysini kullanıcak hale geldi sıralama yaparsak :,

603>ideos x5>ace=t20>gio
Telefona ne yapmış o öyle :oha:

nefsele

nefsele

Üye
    Konu Sahibi
htc telefonları dayanıklı oluyo diyolar arkadaşlar samsung garantiye gittiğinde pek ilgilenmiyorlar en az 800 800 mhz işlemci lazım anlıyorum demek istediklerinizi telefoncuya gidicem pahalı gelirse biraz daha bekliycem piyasanın düşmesini almışken iyi bişey almak istiyorum

ibrahimkoc_1907

Üye
350 ye bıraz zor bulursun 5800 la devam et bırıktır bıraz daha

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
2.el Turkcell T20 kesinlikle işini görür kardeşim.Daha altına da düşme derim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt