bir arkadasimdan aldim fakat telefoncudaya sormustuk 450 civariydi. 4.1.2 guncellemesi aldigi icin son olarak 400 450 arasi bulursun.arkadasimdan aldim ama piyasa fiyatina gore. suanda 400 450 arasi bulursun telefoncuda. s3 bile 650
Yeni S4'lerim Geldi 5 inc ve 1080x1920 Pixel ve bildiğiniz replika S4'lerden değil ses kalitesi kendi kalitesi Ayrıca 4G Destekli isterseniz arayın, Görüşelim, unutmadan Yedek bataryası ve Orjınal Aksesuarlarınıda gönderecem. ( Orj Bas-konuş kulaklık, Orj şarj cihazı ve usb kablosu, ekran filmi ve 1 adet yedek bataryası 2600 miliamper ) Ürün kontrollüdür ve Telefonlarım Sıfır ve Kutularındadır
Yeni S4'lerim Geldi 5 inc ve 1080x1920 Pixel ve bildiğiniz replika S4'lerden değil ses kalitesi kendi kalitesi Ayrıca 4G Destekli isterseniz arayın, Görüşelim, unutmadan Yedek bataryası ve Orjınal Aksesuarlarınıda gönderecem. ( Orj Bas-konuş kulaklık, Orj şarj cihazı ve usb kablosu, ekran filmi ve 1 adet yedek bataryası 2600 miliamper ) Ürün kontrollüdür ve Telefonlarım Sıfır ve Kutularındadır
Note3 istersen 390'dan gönderirim ve kapıda ödemedir, kargon geldiğinde telefonu açaraın kontrol edersin öyle ödemeni yaparsın, Android işletim sistemli telefonları gerçekten cok seviyorum ve tavsiyem olur, neyse arkadaşım Note3'ümün fiyatı bu, beyaz tercih edebilirsin, çok şık duruyor,