Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
341. Dönem Yedek Subay Sınav Sonuçları
Bu yazı ile birlikte sizlere 341. dönem yedek subay sınavı, 341. dönem yedek subat sınav sonucu, 341. dönem yedek subay sınav sonuçları, yedek subay sınavı 2010, yedek subay sınavı 2011, yedek subay sınav sonucu 2010, yedek subay sınav sonucu 2011, yedek subay sınav sonucu gibi başlıklar sunduk.
Bu gece yarısından sonra 341. Dönem Yedek Subay Sınav Sonuçları açıklanacak ve takip eden 2 ya da 3 gün içerisinde de açıklanan sonuç bilgilerine göre yükümlülerin birliklerine teslim olması gerekecek. Sonuçlarınız muhtemelen
Bu heyecanı geçen sene tam da bugünde yaşamış biri olarak biliyorum. 335. Kısa Dönem olarak geçen sene bugün İstanbul’dan Van’a gideceğimi öğrenince önce şaşırmıştım ancak Van’a adım attıktan 5 ay 10 gün çok çabuk gelip geçti ve nasıl geçtiğini anlamadım bile.
Bu gece yarısından sonra 341. Dönem Yedek Subay Sınav Sonuçları açıklanacak ve takip eden 2 ya da 3 gün içerisinde de açıklanan sonuç bilgilerine göre yükümlülerin birliklerine teslim olması gerekecek. Sonuçlarınız muhtemelen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresi üzerinden 00:00 gibi duyurulacak ve sizler de T.C. Kimlik Numaranız ile sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.Bu heyecanı geçen sene tam da bugünde yaşamış biri olarak biliyorum. 335. Kısa Dönem olarak geçen sene bugün İstanbul’dan Van’a gideceğimi öğrenince önce şaşırmıştım ancak Van’a adım attıktan 5 ay 10 gün çok çabuk gelip geçti ve nasıl geçtiğini anlamadım bile.