3250 Tutar Mı,yoksa Hayalkırıklığımı Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
free

free

Üye
    Konu Sahibi
3250 Tutar Mı,yoksa Hayalkırıklığımı Olur?
bilindiği gibi geçen sene 3230da çok iyi bir çıkış yapacak ve k700e rakip olacak dendi
fakat şu anda bile k700 3230dan fazla satılan bir telefon

şimdide 3250 w800e rakip olacak denen bir telefon
fakat hem n70den fark olarak videosunun vasat olması-flaşı olmaması dışında pekte fark olmamasına rağmen
n70 1100den çıkmışken 3250 700den çıkması sizdede şüphe uyandırdı mı

üstelik serinin nokia orta sınıfı olması sebebiyle çok tutar mı,yoksa n70 kadar tutmaz mı

CooL'n'Quiet

Üye
valla inşallah tutar :)
özellikleri ii fiyatda uygun ve se.den farkı işletim sistemi kullanması :)
tabi N serisinide unutmamak lazım..

amedian

amedian

Üye
garip bi telefon bizim halkın sagı solu belli olmaz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben alacaktım ama vazgeçtim v3i aldım artık o tip cihazlar bitti diye düşünüyorum benim için..

Tutar mı bu fiyata tutmaması için hiçbir engel yok..

kikaksk

kikaksk

Üye
tutmaz bence....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
K750 ve W800 kadar tutacağını sanmıyorum.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla tutabilirde belli olmaz. Yalnız benim için önemli bi nokta eksik, bu telefonda kapakların değiş tokuş olmaması.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Pek tutulmaz

RockFord Fosgate

Üye
tıpı ve yenı pek bır ozellık getırmemesı nedenıyle tutulmaz!'!!!

Shadowman07

Shadowman07

Üye
w800 kadar tutmaz..

Dark saga

Dark saga

Üye
bencede tutmaz!

_KadirşinaS_

Üye
Bence de tutmaz çünkü nokia biraz salaklık yaptı.Piyasa çok hareketliyken çıkradı bu teli ve se de çok kalite modeller sunuyor şu anda.Yani kısacası bu tel karambole gelecek gibi ama hayırlısı.

dagi

Üye
ya arkadaşlar k700 k800 işletim sistemi ne proğram sorunu nyaşanıyormu 3250 almak istiyordum aklım karıştı 3230 kullanıyorum çok memnunum 3250 almak istememin nedeni 3230 çok güzel ve kullanışlı olması tek eksiği ekranının içinin toz alması.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(dagi &#064; Apr 21 2006, 09&#58;25 PM) [post=320160]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya arkadaşlar k700 k800 işletim sistemi ne proğram sorunu nyaşanıyormu 3250 almak istiyordum aklım karıştı 3230 kullanıyorum çok memnunum 3250 almak istememin nedeni 3230 çok güzel ve kullanışlı olması tek eksiği ekranının içinin toz alması.
[/b][/quote]

K800&#39;ün işletim sistemi Java.. Yani sadece *Jar ve *.Jad uzantılı dosyaları çalıştırıyor. *.sis uzantılı dosyaları okumaz.. Gerçi *.Jar uzantıları dosyaları da okuyup okumadığı tam bilinmiyor; telefon daha piyasaya çıkmadığı için.. İnceleme yapan da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...