3230 ses, profil problemi,

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
3230 ses, profil problemi,
3230 telefonumda herhangi bir arama geldiğinde ilk önce sanki hata olmuş gibi ses çıkıyor sonra müzik çalıyor, aynı şeyi mesaj gelmeden öncede yapıyor, önce o iğrenç ses (hata sesi) sonra mesaj sesi çalıyor, yanlış anlaşılmasın hata vermiyor sesi geliyor sadece,,
Hard format, soft format hepsini denedim ama sonuç yok, versiyon yükletirsem sorun gecermi veya böyle bir problemle karşılaşan biri varmı?
yarın göstericem ama nedenini bir türlü anlayamadım,,,

Anıl Umut

Emekli Yönetici
arkadaşım bu ses gıcıktır evet sakın içinde kulaklığı kırmış olmayasın benimde öyle olmuştu kulaklık kırılmıştı kalmıştı içinde 20 ytl ye yaptılar

bboztepe

Üye
yok be dos yum ole olucak ıs değil telefonun programından kaynaklanıyor ne yparsan yap olmuyor ben o yuzden telefonumu değiştirdim ok ıyı gunler...

polat_ketur_76

Üye
programdan kaynaklanıyor olabilir

__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
hala bir çözüm bulamadım arkadaşlar, sadece bip leme olunca olmuyor bu ses, versiyon attırdım gene olmadı,,

__Midas__

__Midas__

Üye
    Konu Sahibi
bilgi olsun diye yazıyorum o telefonun versiyonundan kaynaklı bir problemmiş, en son sürümde çok küçük bir bipleme geliyo ama genede geliyo, neden koymuşlar anlamadım ama var, kaybettimde kurtuldum,,

tr-oscar

Üye
arkadaslar neden sorulara adam gıbı cevaplar verılmıyor 3230 kullanıyorum bende ama ıstedıgım hıc bır cvp alamıyorum herkez kafasına gore bırseyler konusuyor burda 3230da tlfonun calan sesı yukseltmek ıcın herhangı bır kod bılen varsa msj atsın lutfen:S

atokada

atokada

Üye
ya arkadaşlar bişi sorcam ben telde 3230 ya kulaklık takınca kayıtlı ses etiketi yok diyo müzik dinleyemiyorum nedir bu kayıtlı ses etiketi?

fahreddin

Üye
3230 un orjinal hali, bu bip sesi ilk melodi gibi sonra senin seçtiğin melodi çalıyor.Ne yapsan kurtulamazsın kesin çözüm sat kurtul

eQooo

eQooo

Üye
dostum ister bversiyon ister bilmem ne yapsanda değişmez o telefonun ...yane satmaktan başka çaren yok hiç boşuna uğraşma ok...cevap bulamazsın..versiyon filan hikaye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt