320x240 Oyunlardan Derlemeler ( E71 / E63 / E61 Oyunları )

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Elbette var. Olmasa böyle bir ayrım yapılmaz değil mi ;)

wehwet82

wehwet82

Üye
teşekkürler emeğine

ofp58

Üye
Ya arakadaşlar bu bölüme bıraz ağırlık versek olmazmı bı oyun bulmak ıcın kırk tane sıte gezmeyelım,bulmaca,kelıme oyunu,kım500 bın ıster gıbı oyunları 320x240 versıyonu olanlarıda ekleyelım yada daha başka lütfen

sergiox

Üye
arkadaşlar ben oyunları yüklüyorum ama oyunların çoğu E63 klavyesine uymuyor ne yapmam lazım yardım lütfen

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben oyunları yüklüyorum ama oyunların çoğu E63 klavyesine uymuyor ne yapmam lazım yardım lütfen

Dostum uymaması mümkün değil. Klavyeyi öncelikle sayısal tuş konumuna alman gerekir. Bunun için klavyenin sol alt köşesindeki çapraz ok işaretli tuşa iki kez bas. Böylece sayısal tuşları aktif hale getirmiş olursun. Bu şekilde oyunları kontrol edebilirsin.

haltie

haltie

Üye
eline sağlık:oke:

ilkering

Üye
sana çok teşekkür ediyorum
eline sağlık

monocero

Üye
teşekkürler...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar.

cemaracı

Üye
güzel olmuş eline saglık ama ben e63 e71 kullanan arkadaşlar için kötü bir haber vereyim evet oyunlar 320x240 haliyle tam acıcak ama bunların büyük bi sorunu var hiç bir oyunda tuşlar çalışmıyor qverty klavye oldugu için tuşlar işlemiyor hangi oyunda denerseniz deneyiz tek şansınız sadece joistikle oynanan oyunları oynaya bilirsiiniz onun haricinde tuşlar çalışmıyor etkisiz varsa başaran paylaşırsa sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

vallaha o sayısal muahbbeti e71de olabilir ama e63te olmuyor bir türlü :S

halilcesur

Üye
teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler...

erengelebek

Üye
yukarıda arkdaş,qwerty klavyede nasıl çalışacağını söylemiş önce sayısal tuşları aktif etmen gerekir, ayrıca bir arkdaşın sorusuda üstün körü geçilmiş, 240x320 ile 320x240 arasında ne fark var demiş, çok basit açıklayacağım, kullandığın telefon N73 se 320x240 dır, şimdi telefonunu yan cevir ekranın öyle olduğunu düşün, işte o da 240x320 dir, başkada fark yok, yani bu sayılar yazılırken önce boy sonra en yazılır, E71,E63 vb telefonlar geniş olmasından dolayı ince uzun bir ekran çok sıratacağından ve klavyenin yer kaplayacağından dolayı 480x320 koyamadıkları için bu şekilde tasarlıyorlar. şayet klavye yerine iphone gibi dokunmatik olsa 480x320 olabilirdi...

silop_kms

silop_kms

Üye
Emeğine sağlık

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler...

Muratti1905

Üye
yuregine saglik

erengelebek

Üye
oyunlar şahane eline sağlık

sexenalti

sexenalti

Üye
Teşekkürler aradığımı buldum

M3RTi

M3RTi

Üye
linkdeki tüm oyunlar 320 x 240 ekranlar içindir linki bir yere kaydedin ve üye olun günlük indirme limiti koymuşlar. Bir günde en farzla 30 dosya indirebiliyorsunuz. Duvar kağıdı tema vs. ihtiyaçlarınız için sitesini ziyaret edin. Saygılarımla.

ramazan_efem

Üye
tesekkurler kardesım allah razı olsun ama şöyle guzel savas oyunları varmıydı acaba

kayipbirisi

Üye
hocam emeğine sağlık.Bunlar demo versiyonlarımı.Açıkçası kablo aldım onu bekliyorum şimdiden oyun aramaya başladım :)

• Beğen
Tepkiler: adoguz