3120 Classic Ön Kamera ve Usb yardım???

Sponsorlu Bağlantılar

hk23

hk23

Üye
    Konu Sahibi
3120 Classic Ön Kamera ve Usb yardım???
arakadaşlarlar böyle bir konu varsa açanlardan önce özür dileyim ama gördüğüm kadarıyla bulamadım bende 3120 var ama usb girişi diğer telefonlardan farklı mesela eski telefonunumun usb bağlantısı ile mp4 playerın girişi aynıydı ama bu daha ince:(bi de ön kamera sadece konuşurken mi kullanılıyor resim çekebiliomuyuz? Şimdiden teşekkürler:oke:

eQooo

eQooo

Üye
özürdilicek bi konu yokda dostum...elinde telefon...bi kurcala kamera menüswüne gir...kendinde öğrenebilirsin bunu dimi..ayrıca usb kablosu değişikse aldığın telin kutusunda orjinal usb kablosu mevcuttur...eğer kutulu almayıp 2. el aldıysan uygun olanını al demekten başka bu forumda sana kimse bişey yapamaz..

hk23

hk23

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum ama kamera menüsünü kurcaladım bulamadım kutudan ise usb kablosu çıkmadı:(turkcellin kampanyalı telefonundan aldım

Hellboy®

Hellboy®

Üye
saol dostum ama kamera menüsünü kurcaladım bulamadım kutudan ise usb kablosu çıkmadı:(turkcellin kampanyalı telefonundan aldım
bende aynı kampanyadan aldım bu teli memnunun şuan
dediğin gibi ön kamera ayretten açılmıyor sadece görüntülü görüşme için ve usb girişi de daha ince (suan ona uygun kablo araştırmadım )

asigsasi

asigsasi

Üye

bende kampanyalı 3120 aldım ön kamera sadece görüntülü görüşürken çalışıyor bizzat denedim usb ise bir tane alacaksın nokia 3600 slide nin usb si ile aynı yardımcı olduysam sevinirim :oke:

hk23

hk23

Üye
    Konu Sahibi
saolun çok teşekkür ederim:oke:

akn02040

Üye
bende 3120 clasic oldım ve ön kamera sadece 3G ile çalışıyor bide usb veb cam olarak kullanınca oke

hk23

hk23

Üye
    Konu Sahibi
saol teşekkür ederim:oke:

emilgen

emilgen

Üye
bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar bende merak ediyodum bu iki konuyu off türkcell-im ikonunu kaldırabilirmiyiz menüden:(

hk23

hk23

Üye
    Konu Sahibi
kaldırılmıyo ama yerini değiştirebiliyorsun:oke:

furkan_566

furkan_566

Üye
Dostum bendede aynı telefondan var ön kamera sadece 3G li görüsme ıcin usb kablosuda herhangi bir telefoncudan alabilirsin

Symbiont

Üye
Kablo Alın Güncelleyin Turkcell İm Artıkları Siliniyor

emilgen

emilgen

Üye
değiştirdim hocam attım en aşğılara bi yere :oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
Şu 3120 güzelse bir tane de ben alayım. Acep tv'si nasıl

emilgen

emilgen

Üye
valla tv yi daha denemedim malum s40 işletim sistemine ait tv programı izlenemiyor waptaan bakacaksın ama denemedim tel çok hoş tam bi erkek telefonu olarak dizayn edilmiş diyebilirim yani belirli bir ağırlığı var:oke:

ÖZGÜR ORHAN 38

Üye
ya telefon çok kötü

emilgen

emilgen

Üye
hayırdır hocam bi sorun mu yaşadın telle ilgili?

spr_zone

Üye
telefoncularda war ben aldım..

asigsasi

asigsasi

Üye
Televizyonu denedim gayet iyi fakat bazı kanallar yok neyse artık bu turkcellim ikonu nu kaldırmak için telefona yazılım güncellemen yeterli rahatsız etmiyorsa gerek bile yok

alical33

alical33

Üye
arkadaşlar bende telefonuma(3120)usb kablo bağladım,veri saklama seçtim usb aygıtı tanınmadı dedi bunun için driver mı lazım??? cevaplarınızı bekliyorum...