3110c Beyaz Ekran Sorununa Yeni Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
3110c Beyaz Ekran Sorununa Yeni Çözüm
Arkadaşlar hafıza kartındaki jar dosyalarını telefona taşıdığınızda, sorun ortadan kalkıyor. Ben 1 gb hafıza kartımda denedim. Jar dosyası varken beyaz ekran oldu. Dosyayı galeriye taşıdım, sorun ortadan kalktı. Siz de deneyin.:)

Ozan

Ozan

Admin
Tesekkurler yararlı olabilecek bir bilgi

Hellboy®

Hellboy®

Üye
iyi dion da bende suan hafıza kartında oyunlar 10 programlar 3 mb olmak uzere toplam 13 mb lık jar dosyası var telefonun kendı hafızası 8.5 mb hem tel hafızasına attıgında bazı oyunlarda kasma olur (ozellıkle yıksek mb lı oyunlarda) yanı anlıcanız buda bır gecıcı cozum s40 versıyon 2 lerın cognda bu sorun var

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
ne yapalım idare edeceğiz ben de fazla oyun yok bi sorun olmuyor beyaz ekranla uğraşmaktan iyidir.

ycg35

ycg35

Üye
19 mb oyun 6 mb program taşımamın imkanı yok :D bn telefonu kasım 2007 de aldım aldığım günden beri sadece 2 kez bu sorun yüzünden servise götürdüm versiyon atıyorlar bir kaç ay idare ediyor :) bn çözümümü buldum valla her oluşunda götürcem versiyon atsınlar..

ahmett394

ahmett394

Üye
yok arkadaşım böyle bir çözüm olamaz ki o zaman telefonun hafıza'sı doluyorr ne yapacagız en iyisi hepsini silmek :)

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
bunların hiçbirine gerek kalmadı ben nokia destek hattına yazı yazmıştım bugün cevap geldi yazılım güncelleyin dedi önce nemesisle product code yi değiştirdim sonra yazılım attım sorun ortadan kalktı Allah Nokia'dan razı olsun.:)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bunların hiçbirine gerek kalmadı ben nokia destek hattına yazı yazmıştım bugün cevap geldi yazılım güncelleyin dedi önce nemesisle product code yi değiştirdim sonra yazılım attım sorun ortadan kalktı Allah Nokia'dan razı olsun.:)
nemesisle product code yi değiştirdim burayı anlamadım ? nemesis ve product code ne ? guvenlık kodu mu?

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
yok benim telefonun güncelleme yapınca türkçe dili kayboluyordu ben de türkçe kodunu buldum ve güncelledim

ahmett394

ahmett394

Üye
yha benim telefonda pazartesi alıyorum arkadaşlar inşallah benimkini de güncellerler de olur yhaww pylşm için tşkler degerli43 kardeş

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kendi çapımda yöntemlerim işte:)

bayx78

bayx78

Üye
Ya benim telde sadece şarkı varken bile kapatıp açıyor. Jar dosyası koymasam bile yapıyor.. Bulunduğum ilde 4 kez verdim formatlayıp verdiler düzen tutmadı. Şimdi Ankarada ki servise gönderttim. Bu kezde düzen tutmazsa artık değiştirtmeye uğraşacağım. İlk 3 ayda 3 kere gitti. Son olarak 3-4 aydır iyiydi sorun yapmıyordu yine başladı işte yolladım bakalım hayırlısı ne olacaksa. Telefon çok güzel ah bu sorun olmasa :)))

ChajckalS

Üye
bende de ilk aldığımda beyaz ekran sorunu vardı servise verdim düzeldi amaaaaa... bazen seri şekilde mesajlaştığımda gelen mesajı açar açmaz kendi kendine açılıp kapanıyo tekrar. yeniden açıldığında ekrar kapanmıyo orası güzel :D kütüphaneyi felan da sürekli güncelliyorum 1GB hafıza kartım var ve 850mb dolu 186 tane de mp3 var Allah nazardan saklasın yaklaşık 3aydır sorunsuzum :D

ackheron

Üye
arkadaslar telefonun yazılımını yükselttim türkce seceneği yok. nemesisle yapılabileceğini soylemişler. nemesis kurdum fakat uygun product code yi bilmiyorum. 3110c için uygun olan kodu bilen varsa lütfen söyleyebilir mi.

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
0544311

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
JAr Dosyası İle Sorun Hakkındaki İlgiyi Anlaymadım.

YuRTcU

YuRTcU

Üye
arkadaslar bende 5610 express musıc var onda arada bir ekran beyazlaşıp yavas yavas karıncalı şekilde kararıyo sonra tuslara besıyom telefon bastan baslıyo yani normal ekrana geliyo galeriye giroyom sonra olmuyo ne yapacam bana surdan cevap yazarsanız [email protected]

PeSyMySt

Üye
arkadaştaki 5200 da da beyaz ekran sorunu var ve yeni oluştu bu sorun.

jr_jubei

Üye
arkadaşalar peki hiç jar dosyayısı olmadığı halde bu sorun oluyo o zaman ne yapcam?jar dosyası koyup telemi atcam yani?

ahmet0022

ahmet0022

Üye
iyi dion da bende suan hafıza kartında oyunlar 10 programlar 3 mb olmak uzere toplam 13 mb lık jar dosyası var telefonun kendı hafızası 8.5 mb hem tel hafızasına attıgında bazı oyunlarda kasma olur (ozellıkle yıksek mb lı oyunlarda) yanı anlıcanız buda bır gecıcı cozum s40 versıyon 2 lerın cognda bu sorun var

kardeş sende istediğin oyunu at onu oyna sıkıldığında değiştir tamam belki biraz zahmetli ama olsun eee ne demişler ''gülü seven dikenine katlanır'';):oke:

--------------- Ekleme ---------------

19 mb oyun 6 mb program taşımamın imkanı yok :D bn telefonu kasım 2007 de aldım aldığım günden beri sadece 2 kez bu sorun yüzünden servise götürdüm versiyon atıyorlar bir kaç ay idare ediyor :) bn çözümümü buldum valla her oluşunda götürcem versiyon atsınlar..

kardeş boşuna götürüp para verme veya kendini yor ma sende yapabilirsin tek yapman gereken nokia pc suite prosunu indir mek ve dat kablosu almak ondan sonra pc suit programında tel güncelle seçeneğine gitme orda nasıl bir yol izlemen gerektiği yazıyor...:oke:

Üst Alt