3110(c): Oyun, Program(Jar), Tema ne istersen içeride

Sponsorlu Bağlantılar

sungur_45

sungur_45

Üye
emegine sağlık da kardesim kac tane site gezdim hepsinde de bu konu aynen harfi harfine var millet kendi yapımı oldugunu söylüyo

com_angel

com_angel

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

zerad

Üye
bravo bir sagocuyada bu yakışır zaten ;)

alimax12

alimax12

Üye
bu arşiv bendede var aynısı 3 kere indirdim başka yerden

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Yuh yhaa :D Neyse faydamız oluosa ne mutlu ama bide alıntı felan yazsalar içim yanmıcak Yeni oyunlar var elimde bunlarıda paylaşıma sunucam yakında bi toparlıyımda:)

muhammed202

Üye
hak ettinde bilader link kırık çıktı eğer yenilersen msn adresmi haber verebilirmisin [email protected] msn adresim şimdildeb teşerkürler

can20nisan

Üye
HELAL OLSUN KARDEŞİM. DYECEK BİŞE YOK.:oke:

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
hak ettinde bilader link kırık çıktı eğer yenilersen msn adresmi haber verebilirmisin [email protected] msn adresim şimdildeb teşerkürler

Kardeş tmm da link sağlam ;

indirilmeye bağlı olarak belki bi süre daha sağlam kalabilir rapidin böle bi özelliği varmı bilmiorum ama link hala sağlam olduna göre :D :) kardeş sen gene dene lin taş gibi yani denedim halen çalışıo ;)

shield

shield

Üye
emeğine yüreğine sağlık kardeşim allah işini rast getirsin.

gorkemm55

gorkemm55

Üye
saol kardeş 128x160 oyunlar 6125 de tam ekran oluyo

rockefe

Üye
çok saol çok iyi programlar ve oyunlar var

mustafa_210

Üye
aferin

DoRM

DoRM

Üye
yaaa link açılmıor üff ya o kdr da heveslenmisdim beaa

--------------- Ekleme ---------------

haaahaaaaa açdım linki eyw kardeş cidden spr paylaşım yapmıssın

yaaa bu sfr de tele atamıorum temaları atabiliyom amma oyunlar nası atılıo yaaaaa ya biriniz yardımcı olsanız çk makbule geccek tskler

28911

Üye
çok teşakkur ederım

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
yaaa link açılmıor üff ya o kdr da heveslenmisdim beaa

haaahaaaaa açdım linki eyw kardeş cidden spr paylaşım yapmıssın

yaaa bu sfr de tele atamıorum temaları atabiliyom amma oyunlar nası atılıo yaaaaa ya biriniz yardımcı olsanız çk makbule geccek tskler

Arkadaşım sana mail yolladım die hatırlıorum msn den mailine bi bak orda anlattım ;) çok zor bişi deil zaten bi card rieder veya bluetoot cihazın varsa pc'den,telefona dosya alış verişi yapabilirsin...

yenimo

Üye
sagol arkadasım ben telefonu yeni aldım kac haftadır karıstıryorum neler yapabilirim die pek bişi bulamadım buradan arada paslasalım arkadaslar
ben fexplorer benzeri bi pro arıyorum bulduklarım guvenlik felan diyo duzgun calısmıyor yardımcı olabilecek var mı

yanlız cocuk

yanlız cocuk

Üye
cokmukemmel

delirza

Üye
emeğine sağlık

DREJ_BERAT

Üye
**** bu nasıl şey be boşuna ındırttırıyosun ! :@