3000 tale cuk , bu yeni bir para birimi mi ki ben hiç duymadım Tl olarak kaç oluyor ?Sizin 3000 tale cuk paranız olsa hangi telefonu alırdınız sadece oyun ve fotoğraf için işlemci o su bu su flan işte
Evet yetmiyor32 gb doldururum diyorsun yani![]()
Tl işte insan öyle bir para bulunca dayanamıyor3000 tale cuk , bu yeni bir para birimi mi ki ben hiç duymadım Tl olarak kaç oluyor ?
Xbox var ps 4 e gerek yokps4 al boşver teli
6 plus almam onun ios güncellemesi işletim sistemi cartu curtu derken b#ka karışıyor da 1520 derken??Tartışmaz 6plus tercih ederdim veya 1520
Evet sende haklısın ama onun işletim sistemine alışmak zor güncellemesi o su bu su derken başına bela oluyorben olsam 6 plus alırdım paralı uygulamaları başka uygulamalar ile bedavaya indirebiliyorsun. istediğin oyunu çok rahat kasmadan oynayabilirsin. destek olarak en az 3 yıl devam edecek. stabil bir sistemz3 te olabilir tabi ama tercihim 6 plus olurdu
neyi başına bela oluyor? güncelleme zamanları belli şu gün şu saatte dediler mi dediklerinde duruyorlar hemen güncelliyorsun. zor bir şey değil telefon kendi yapıyor bunuEvet sende haklısın ama onun işletim sistemine alışmak zor güncellemesi o su bu su derken başına bela oluyor
kötü bir sistem değil bence alışılması en kolay sistemlerden biri androidden daha kolaybir bilgim yok malesefBen Android e alıştım
Bide tizen diye bişey çıkardılar o ne
Canın saolsun ama dediğim gibi lg g3 yada xperia z3bir bilgim yok malesef
Galaxy Alpha ÜretilmiyorNote 4 - xperia z3- iphone 6 plus - z3c - galaxy alpha
Artık Note 4 İyidir S810 Olan Tabiki.