300 TL ye kadar 2.el telefon arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnr89

Üye
orjinal n73 satayım arkadaşım sana. adresinden bana ulaş ilgilenirsen

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
2.el n79 bulursan al..Kesinlikle hiç kaçırma..
Onun yanında

6220classic

6303
n78

Bunların ikinci elini bulursan bunlarda güzel..

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kulaklık, Usb kablo, 1 GB Hafıza kartı vb tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve fulldur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır. Yazılımı güncellenmiştir.(XM serisindeki telefonlarda bulunan sesteki çatlaklık sorunu bu sayede giderilmiştir.) Yazılım güncellemesinden sonra telefon dili İngilizce, Almanca, Fransızca olarak değişmiştir, (Tüm güncellenen cihazlarda karşılaşılan bir durum) ancak basit bir dil paketi ile istenilen dil yüklenebilir. (Ben normalde de İngilizce kullanıyorum zaten.) Telefon dikkatle kullanılmıştır. Sorunsuz ve hatasızdır. Kullanışlı, sağlam, oldukça hızlı ve kaliteli bir telefondur.

Sahibinden.com İlan No: 30426953 inceleyebilirsin.

En son 200 TL'ye bırakacağım. Normalde telefonun ederi en az 250'dir, aciliyet olduğu için 200.

Düşünürsen [email protected]

Ankara'danım, sahibinden.com'daki GET ilanıdır, yani güvenli alışveriştir. Bilginize.

LeroanZ

Üye
Ben de bir n73 kullanıcısıyım. Güzel telefondur; fakat çabuk bozuluyor. Hafıza ve sertifika sorunu başta olmak üzere bir ton sorunu var. Sakın n73 alma kardeşim. Joistiği bozuluyor, menüsü yavaş, sürekli takılıyor. Ve bu fiyatlar ne abicim ya? 280-300 e n73 mü olus? Sıfır mı alıyoruz? Ben n73 me'yi 250 liraya almıştım bundan 1 sene önce ve kutusuyla + garantisiyle. Her şeyi vardı. Bak, ben profesyonel bir kullanıcıyım ve n73 ü önermiyorum. Almamalısın ve o kadar parana da yazık olur. Aklından çıkar şimdi onu güzel kardeşim. Sybian os 9.1 destekliyor bir de. Yani dandik oyunlar. 300 lira verdikten sonra neler alınmaz ki?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
N73 normal biraz daha fiyat aralığını artırırsan 50-100 tl arasında çok güzel telefonlara sahip olabilirsin:oke:

61semih

61semih

Üye
bence bır htc touch2 lere bakabılırsın ıkıncı ellerı 300tl cıvarı işlemcısı 528 mhz 256 mb ram.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me ye bakalırsın smartphone almak istiyorsan hem diger smartphonelara gore fiyatı uygun hemde tasarım ağırlık ve ekran parlaklığı konsunda çok daha iyi bi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt