Telefon Tavsiyesi 300 Tl Bütçeye Göre ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Aga o zaman gmd al, uzun süre gitsin. Çünkü dediğim telefonlar uzun süre götürmez, sıkar. Neo V'yi elediysen (herhalde tipten eledin =P) diğerlerini de zor bulursun, ray o kadar çok gitmiyor ki ekranı da küçük bence neo v daha mantıklı gibi ray daha kaliteli dursa da ekran küçük yani. Arc/Arc Sde pahalı olur, değmez.O zaman gmd al ya da bekle moto g al(eğer tr gelirse, gelecek diyorlar ama 1000lira altında uygun cihaz, f/p iyi)kaça veririsin bilmiyorum piyasasını, ben bir şey demiyim araştır sen.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Aga o zaman gmd al, uzun süre gitsin. Çünkü dediğim telefonlar uzun süre götürmez, sıkar. Neo V'yi elediysen (herhalde tipten eledin =P) diğerlerini de zor bulursun, ray o kadar çok gitmiyor ki ekranı da küçük bence neo v daha mantıklı gibi ray daha kaliteli dursa da ekran küçük yani. Arc/Arc Sde pahalı olur, değmez.O zaman gmd al ya da bekle moto g al(eğer tr gelirse, gelecek diyorlar ama 1000lira altında uygun cihaz, f/p iyi)kaça veririsin bilmiyorum piyasasını, ben bir şey demiyim araştır sen.
Kafam cok karısık :(

Invoke

Invoke

Üye
Kafam cok karısık :(

Otur, düşün yapacak bir şey yok... G2 almama ihtimalin varsa devam edebileceğin bir cihaz al.Ya da en temizi 5800 ile devam et... Yazın g2 al, alamıyorsan yine de alabileceğin cihazı, boşuna beklemiş olurum filan demişsin de sçama düşünmüşsün bence :D Niye boşuna olsun ki? =P Yapacak bir şey yok... Böyle olunca alamazsan nolacak daha iyi mi olacak kötü mü olacak? Sanki kötü olacak gibi... Onun için ben olsam 5800 ile devam ederdim ya da orta halli bir cihaz alırdım, beni bir iki yıl götürecek bir şey... İşe yarar bir şey... G2'yi unuturdum.

forever_

forever_

Üye
senin galiba s3 minin vardı onu neden klanmıyorsun ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
senin galiba s3 minin vardı onu neden klanmıyorsun ?
Anlamadım?General Mobile discovery siparis edilmiştir cevap veren herkese teşekkür ederim maxicep adina inceleme video mu çekeceğim

forever_

forever_

Üye
Anlamadım?General Mobile discovery siparis edilmiştir cevap veren herkese teşekkür ederim maxicep adina inceleme video mu çekeceğim

general mobile discovey mi aldın ben dedimki neden s3 miniyi kulanmıyorsun neyse şimdiden hayırlı olsun

forever_

forever_

Üye
tamam o zaman telefon elindemi yoksa gelecekmi daha

forever_

forever_

Üye
yok sadece sordum bide sana bişey sorabilir miyim

forever_

forever_

Üye
telefonla ilgili bütçem 1000 tl gibi aklımda xperia sp lumia 820 fln var sence ne alıyım bide mesela xperia l aldım bide lg pocket photo aldım xl den fotoğraf çıkartabilir miyim

forever_

forever_

Üye
tamam öğrendim müzik dinlerim fotoğraf çekerim her ikiside bol bol müziği hem kulaklık hemde hoparlorden dinlerim webde dolanırım whatsap viber fln bide stablillik htc 8x uygun fiyata bulanabilinir mi ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama 8x alma bence cunku Microsoft nokia yi aldığı için htc zor destek alir bence lumia 820 alYafa ikinci eelhtc one mini olabilir yadda biraz koyup sifirda alabilirsin

forever_

forever_

Üye
olabilir one mini fln bide htc one ile one mini ile arasında farklar neler

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
bılmıyorum arastırabılırsın

Üst Alt