300 kez yanan evdeki sırrı açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bboyQ7

bboyQ7

Üye

balcolu

balcolu

Üye
Bana da pek inandırıcı gelmedi bu açıklama ..

bayon

Üye
Yorumlarda kendinize göre haklısınız, bu konuda birikiminiz yok ama inanın profesör doğru söylüyor. Bu konu hakkında yıllar önce bir belgesel izlemiştim. Geçtiğimiz günlerde haberlerde bu ailenin durumunu görünce neler olduğunu anladım. Evlerinin mutfak bölümü ve yaşlı kadının kaldığı oda haricinde her yerde yangın çıkmış. Mutfak temizdir çünkü sürekli su var orada. Yaşlı teyze de demek ki odasını düzenli temizliyor ve havalandırıyor.

Daha önce çöplük görmediğiniz çok belli. Şehir çöplüklerinde patlamalar, yangınlar herzaman görülür. Fırsat bulup ziyaret ederseniz çöplerden duman çıktığını da göreceksiniz.

Google'dan araştırmaya başlarsanız tarih boyunca kendiliğinden yanmaya başlayan insanların varlığını göreceksiniz. Kimisi otomobil yolculuğu sırasında, kimisi sandalyesinde oturduğu sırada yanmaya başlıyor. Olay sırasında yalnız olanlar bundan kurtulamıyor.

kesinlikle katılıyorum herşeyi metafizik şeylere dökmeye gerek yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olabilir ama 1 kere 2 kere 300 kerede olmazki yağmurdamı yağmıyo üstlerini:hmmm

zombaka

zombaka

Üye
bence o küçük çocuk yakıyo

TheCower

TheCower

Üye
birinin telekült gücü vardır ondandir

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
böyle olayları hep merak etmişimdir sonunda bilgi geldi :) haber için teşekkürler. :good:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Örneğin çöplüklerde metan gazı sıkışması sonucu patlamalar oluyor ve yangın çıkıyor.Başka bir örnek daha suyun yanıcı özelliği var fakat öyle birşey ki yangınlarda ateşi söndürmek için köpüklü su kullanıyorlar.Bir de gelmiş çoluk çocuk ahkam kesiyor. Yok cinmiş yok ruhmuş forumda ne kadar gereksiz doluşmuş.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bence evi çok sık dekoarasyon yapıyorlar eşyaların yerini deyiştirken sürtünmeden ısıyla kıvılcım
çıkıp yangın başlıyor

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurler

komando04

komando04

Üye
abicim diyorum ki madem öyle çoğu evde çıkar yangın ama yok sınıfta kızın eşyaları nasıl yanıyor

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
abicim diyorum ki madem öyle çoğu evde çıkar yangın ama yok sınıfta kızın eşyaları nasıl yanıyor

ben kızdan da şupheleniyorum kızı evden uzaklaşıtırsınlar yangınlar çıkmayacaktır

furkan5800

furkan5800

Üye
Cinler

gss_adnan

gss_adnan

Üye
İçimizde dinini basite alan insana sesleniyorum biraz din hakkında bilgin olsun herseyi kendi saçmalıklarina baglama

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Cinlerin kamera fobisi var galiba :D

zombaka

zombaka

Üye
kendileri yakıyolarmış niyetleri ne anlamadım ama psikopatlıkta son nokta

Lenneth

Üye
He cinler cikartiyor yanginlari :zuhaha:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
buzdolabının içinde de yanmış biliyorum ne alaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt