bboyQ7
Üye
Adamlarda Yansa Adamlardamı Kirliymiş Diyeceğek Her Gün Duş Su Faturası Patlar Arkadaş![]()
Amerikanin oyunu bunlar hep gardas sırf millet eve şohben taktirsin die boyle seyler ortaya atiyolar

Adamlarda Yansa Adamlardamı Kirliymiş Diyeceğek Her Gün Duş Su Faturası Patlar Arkadaş![]()

Yorumlarda kendinize göre haklısınız, bu konuda birikiminiz yok ama inanın profesör doğru söylüyor. Bu konu hakkında yıllar önce bir belgesel izlemiştim. Geçtiğimiz günlerde haberlerde bu ailenin durumunu görünce neler olduğunu anladım. Evlerinin mutfak bölümü ve yaşlı kadının kaldığı oda haricinde her yerde yangın çıkmış. Mutfak temizdir çünkü sürekli su var orada. Yaşlı teyze de demek ki odasını düzenli temizliyor ve havalandırıyor.
Daha önce çöplük görmediğiniz çok belli. Şehir çöplüklerinde patlamalar, yangınlar herzaman görülür. Fırsat bulup ziyaret ederseniz çöplerden duman çıktığını da göreceksiniz.
Google'dan araştırmaya başlarsanız tarih boyunca kendiliğinden yanmaya başlayan insanların varlığını göreceksiniz. Kimisi otomobil yolculuğu sırasında, kimisi sandalyesinde oturduğu sırada yanmaya başlıyor. Olay sırasında yalnız olanlar bundan kurtulamıyor.
abicim diyorum ki madem öyle çoğu evde çıkar yangın ama yok sınıfta kızın eşyaları nasıl yanıyor
ben kızdan da şupheleniyorum kızı evden uzaklaşıtırsınlar yangınlar çıkmayacaktır
Cinler
İçimizde dinini basite alan insana sesleniyorum biraz din hakkında bilgin olsun herseyi kendi saçmalıklarina baglama