300-400 ytl arası en iyi walkman tel hanqisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prince14

prince14

Üye
    Konu Sahibi
300-400 ytl arası en iyi walkman tel hanqisi
arkadaslar 300 - 400 ytl kadar param var hem kamerası hem ses i iyi olan hanqi walkman war ben w910i weya w810i arasında kaldım sizce?

Mmt5391

Üye
Ben w810i kullanıyorum ve çok memnunum.

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Evet w810i tercih ederim

simsek-gs

simsek-gs

Üye
w810i favorim ve kıllanıyorum

drivenn

Üye
Her ikisini de kullandım Kamera iyi diyorsan w810i yi tercih et ama w910i kamerası dışında w810i den çok daha iyi tlf

Catty

Catty

Emekli Yönetici
aman allahım sende 300 ytl var ve nokia almıorsun :S bence s60 serisi veya s90 serisi bişi al ;)

contester

Üye
w850i tavsiyemdir kullanıyorum satabilirimde çok güzel telefon bence daha iyi birşey istersen c902 tavsiyem

abdurrahman1904

abdurrahman1904

Üye
ille de s.e diyosan w810i derim

omurk

omurk

Üye
w910i mükemmel...w810i eski bir model ykında eskir:D:D:D

shadow_HASO

Üye
W850i kullanıyorum bütüm nokiacı arkadaşlarım hasta beyazını alırsan daha iyidir çekici bir cazibesi olur amaw910i nin hakkını yememek lazım shake contr. Filan iyidir be w850i ile cam. Aynı bir farkı yok müzik+camera da iyi olsun diyorsan eski telim w810i tavsiyemdir beyazını al mütiş olur

mahsun666

mahsun666

Üye
ben w800i kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

sizce nasıl telefon k750i vardı w800i cevirdim:)

_qMz_

_qMz_

Üye
w810i kullanıyorum özellikleri ses ve görüntü kalitesini çok beğeniyorum ancak telefonu bir yere düşürdn mü hemen yanarsın ben bunu çektim ve dün telefonum değişti garantiden zorla aldm =)

eğer benim gibi dikkatsizsen alma...nokıa dayanıklılık konusunda daha başarılı..Ama sadece işim olunca telefonu kullanırım dersen w810i..

KUHAMUHA

Üye
Walla w350i kullanıyorum şekli açısından tamamen müziğe yönelik kullanışlı güzel dikkat çeken bi telefon çok memnunum

yunuss.10

yunuss.10

Üye
kardesım w880i al super ince walkman telefon
ya da w910 derim cok ii

matrixrize

Üye
399Ytl Teknosa Fiyatı W910 i

kadir3831

kadir3831

Üye
tabiki w910i kullanıyorum ben
almadıgı oyun program yok hem sensme de var ruh hali yani bence muthiş derim

faruk279

Üye
kadir3831 kardeşim bana kullandığın oyun tema program ları rapid linki atarmısın acaba

onatcan95

onatcan95

Üye
arkadaşım w810 kullanıyorum arkadaşımda w910 var. w810i de patch, elf vb. eklemeler ile günümüz beklentilerini orta derecede karşılıyor. ancak w910 dediğimiz telefonu da hafife almayın derim geçen senenin miydi ne en iyi telefonu seçilmişti die biliyorum. kamera ve sesi akustiklerle filan düzeltebiliyorsun w810 gibi. ayrıca java sıkıtın yok. elflerle uğraşmana gerek yok. yazılımn kendisi zaten birçok avantaj sunuyor. eğer parasına pahalı demiyor ve illa da walkman diyorsan (benim gibi) o zaman w910i derim. çünkü her yönden w810dan üstün. w810un da yarşabileceği konular var. dillere destan bir telefondur w810, herkesin her kesimin seveceği kulaktan da olsa çoğu kimsenin duyduğu bir efsanedir.muhteşem tasarımı çoğu insanı büyüler özellikle siyahı bence muhteşemdir. Ama ben işleve bakarım diyosan hiç düşünme git teknosaya bas paray al w910 u!:oke:

mmkar

Üye
bencede w810i

mert_bakici

mert_bakici

Üye
Tavsiyem w910i dir 3g de var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt