300 - 375 TL arası 2.el msj yazmak için uygun telefon önerilerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşım iyi haklısın da adamın bütçe bu kadar

donanımı kuvvetli olmayan android cihazları (galaxy y gibi) kullanmıcaz diye bişey yok ki hem arkadaş android i denemiş olur hem root rom hakkında tecrübesi olur ilerde büyük bi birikimi olduğu zaman galaxy gin en güncel serisini alır inşallah :oke:

Zaten Arkadaş mesajlaşmak için istiyorum demiş tan ona göre hem dokunmatik hem klavyeli

ayrıca donanımlar okadar da düşük değil 832 mhz işlemci var 3.2 mp kamerası var işte giriş seviyesi makine :hmmm

- - - Eklendi - - -

Biz zaten galaxy y gibi bi cihazla s2 yi kafa tokuşturmaya çalışmıyoruz
:gun1:
Hayır demek istediğim bu fiyattakilerde sorunların ardı arkası kesilmiyor.Android uğruna bu kadar sıkıntıya gerek yok..Rom,root demişsin iyi güzel de bu fiyata aldığı telefon ile Android tecrübesi felan almaz..Benim kendi tercihim tabii bu bütçe ile Android'e bulaşmak akıl kârı değil.

droido xx

droido xx

Üye
Orası da doğru :oke:

Böyle beleşe kaçarak android tecrübesi kazanamacağı aşinar :hmmm Bu devirde adam gibi android telefon kullancaksan htc one x s3 yada 1200 tl üstü telefon kullancaksın.

Ancak elinde 1500 kağıt gibi bi rakam olursa olur :hmmm

Ama yinede arkadaş başka bi symbian alırsa zararlı çıkar :oke: Android i daha önce kullanmadıysa hem onun için değişiklik olur hem hoşuna gider yani demek istediğim bütçe ile android de bişeye ulaşamassın ama peşinhükümlü olup da başka bi nokia alırsa da dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmiş olur :good:

- - - Eklendi - - -

Bu arada fiyatı 450 gibi bi rakam galaxt txt nin

- - - Eklendi - - -

sıfırı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Orası da doğru :oke:

Böyle beleşe kaçarak android tecrübesi kazanamacağı aşinar :hmmm Bu devirde adam gibi android telefon kullancaksan htc one x s3 yada 1200 tl üstü telefon kullancaksın.

Ancak elinde 1500 kağıt gibi bi rakam olursa olur :hmmm

Ama yinede arkadaş başka bi symbian alırsa zararlı çıkar :oke: Android i daha önce kullanmadıysa hem onun için değişiklik olur hem hoşuna gider yani demek istediğim bütçe ile android de bişeye ulaşamassın ama peşinhükümlü olup da başka bi nokia alırsa da dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmiş olur :good:

- - - Eklendi - - -

Bu arada fiyatı 450 gibi bi rakam galaxt txt nin

- - - Eklendi - - -

sıfırı
Ama işte Alacağı mesela 603 daha fazla verim verir arkadaşa.Bu fiyata aldığı Symbian,Android den katlarca iyidir ;)

kannak98

kannak98

Üye
arkdaşlar 300 - 375 TL bütçem var geçenlerde e72 mi sattım çok memnundum ama.. kamerası bulanık çekiyordu.S bende hiç ugraşmayımm temizini alırım dedim sattım.. sizinde önerebileceğiniz. böyle klavyelii kamerası güzel çeken telefonlar var mı ?
dokunmatik pek tarzım değil.. x6 vardı onuda e-72 ile msj için takas etmiştim.
nokia C3 sen eniysi bunu al :D fiyatı 300 civarı ve klavyeli

droido xx

droido xx

Üye
Daha önce de belirtmiştin Java/Symbian işletim sistemli cihazlarla aram olmadığı için arkadaşa direk aklıma gelen androidi soyledim :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt