300 - 375 TL arası 2.el msj yazmak için uygun telefon önerilerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
300 - 375 TL arası 2.el msj yazmak için uygun telefon önerilerinizi bekliyorum.
arkdaşlar 300 - 375 TL bütçem var geçenlerde e72 mi sattım çok memnundum ama.. kamerası bulanık çekiyordu.S bende hiç ugraşmayımm temizini alırım dedim sattım.. sizinde önerebileceğiniz. böyle klavyelii kamerası güzel çeken telefonlar var mı ?
dokunmatik pek tarzım değil.. x6 vardı onuda e-72 ile msj için takas etmiştim.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tam E72'yi tarif etmişsin diyecektim :islik

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Samsung Chat 335'e bi bak derim. Fiyatı 300 - 350 tl arasında olması lazım ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
C3.

bountykiller

bountykiller

Üye
e72 sıfır al kardeş. 150 tl fazla ver sıfır al. dokunmatik sevmyorsan uzun süre telfon değişmessin. Sıfırıda seni baya bi götürür.

15097

15097

Üye
Hakan, daha önce 2. el yazmıyordu konu başlığında.Bunu dikkate almanı öneririm :ok2:

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Hakan, daha önce 2. el yazmıyordu konu başlığında.Bunu dikkate almanı öneririm :ok2:

konuyu ben açtım arkdaş 2. el yazdımm sonradan felan eklemedim mantıgken e72 sıfırı bu fiyata zaten bulunmaz.. demi

- - - Eklendi - - -

BU ARDA SÜPER BİR E72 buldum beyaz.. 1 sene garantili 350 liraya.. ilgilenen arkdaşlar saolasın. yüzüm güldüü :D:D:D:D:D:D

15097

15097

Üye
konuyu ben açtım arkdaş 2. el yazdımm sonradan felan eklemedim mantıgken e72 sıfırı bu fiyata zaten bulunmaz.. demi

- - - Eklendi - - -

BU ARDA SÜPER BİR E72 buldum beyaz.. 1 sene garantili 350 liraya.. ilgilenen arkdaşlar saolasın. yüzüm güldüü :D:D:D:D:D:D
Emin misin :karisti: Hadi ya görmemisim.Belki de kör olmuş olabilirim.

droido xx

droido xx

Üye
2.el alma :oke:

Java/Symbian işletim sistemli telefonlarla pek haşır neşir değilim açıkcası. Dolayısıyla da tavsiye etmiyorum

50-70 tl daha ekle Galaxy TXT al :oke:

Hem blackberry gibi klavyeli hem dokunmaktik hem de android :good:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2.el alma :oke:

Java/Symbian işletim sistemli telefonlarla pek haşır neşir değilim açıkcası. Dolayısıyla da tavsiye etmiyorum

50-70 tl daha ekle Galaxy TXT al :oke:

Hem blackberry gibi klavyeli hem dokunmaktik hem de android :good:

Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia C3 al 0 tertemiz kullan.

droido xx

droido xx

Üye
Arkadaşım iyi haklısın da adamın bütçe bu kadar

donanımı kuvvetli olmayan android cihazları (galaxy y gibi) kullanmıcaz diye bişey yok ki hem arkadaş android i denemiş olur hem root rom hakkında tecrübesi olur ilerde büyük bi birikimi olduğu zaman galaxy gin en güncel serisini alır inşallah :oke:

Zaten Arkadaş mesajlaşmak için istiyorum demiş tan ona göre hem dokunmatik hem klavyeli

ayrıca donanımlar okadar da düşük değil 832 mhz işlemci var 3.2 mp kamerası var işte giriş seviyesi makine :hmmm

- - - Eklendi - - -

Biz zaten galaxy y gibi bi cihazla s2 yi kafa tokuşturmaya çalışmıyoruz
:gun1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt