30 Ülke Bayraklı Avkon2 Renkli Pilleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
30 Ülke Bayraklı Avkon2 Renkli Pilleri
Najanaja'ya teşekkür ederim.Bu fikri aklıma o soktu.Pek kullanılacağını düşünmüyorum.Ama olur da kullanmak isteyen olursa hepsi burada.Üstelik yurt dışında yaşayan üyeler de var.Kullanmak isterlerse buyursunlar

Not:30 tane olunca tek tek resim eklemeye üşendim.Bende eklentiye ekledim

Ekli dosyalar

Tepkiler: R.BEDRAN, vg_engin ve najanaja

najanaja

Üye
emeğine sağlık. sarı mavi yok demişsin ama önizlemede var bence dediğin gibi pek kullanan olmaz kanada italya rus gibi ülkelerin bayağını kim napsın dimi

Tepkiler: tempestshine
    Konu Sahibi
emeğine sağlık. sarı mavi yok demişsin ama önizlemede var bence dediğin gibi pek kullanan olmaz kanada italya rus gibi ülkelerin bayağını kim napsın dimi

belki isteyen olur.küçün bir ihtimal

Tepkiler: najanaja
maksat çeşit olsun bazılarının renkleri güzel bayrak kısmı zaten pek belli olmuyor bakınca
bende paylaşım yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim, sonra alışkanlık oluyor zaten yeterince vakit ayırıyorum Siteye birde bunlara girersem hiç çıkamam

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

ben o durumdayım işte bi başladım hastalık oldu walla işten geliyom bi başlıyom bakıyorum gece olmuş sadece paylaşımlar bile çok vakit alıyo şimdi bide ufak tefek modifiye işlerine girdik sorma gitsin

Konu Sahibi

ben paylaşım yapmayınca forumdan sıkılıyorum.doğru.bir başladın mı duramıyorsun

neyse kolay gelsin arkadaşlar Bazen ufaktan bir giriş yapayım diyorum ama şimdi yine kpss aöf filan geliyor yani belki bir dahaki yaza tabi symbian o zamana ölmezse

kırmızı mavi şeritli olan pekte bayrağı andırmıyor.eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...