30 TL üzeri yüklemelerde 2 saat bedava kampanyası sona eriyor

Sponsorlu Bağlantılar

pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
30 TL üzeri yüklemelerde 2 saat bedava kampanyası sona eriyor
Bana gelen mesaj da;30 Mayisdan itibaren 30TL ve uzeri yuklemelere heryone 2 saat hediye kampanyasi sona erecektir. 30TL ve uzerinde yuklemelere supriz faydalar cok yakinda.
2 saat bedava kampayasının bitmesini hiç istemiyorum aslında.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
30 TL yüklemediğimden sıkıntı yok ama 30 lira veripte 2 saat konuşma vermesi az değilmi ?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Turkcell'in zaten verdiği doğru düzgün bir kampanyası yok onu da bitirmesi çok garip :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar bunu bitirip yeni bir kampanya yaparlar diye düşünüyorum

pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama çokta güzel birşey çıkmayacağını biliyorum aslında bellide olmaz bedava saatini arttırabilir.

marist

marist

Üye
Banada geldi. BekLeyeLim. İnş yine kazık atmaz..

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar yeni kampanya gelicek. o kampanya sona eriyor

asigsasi

asigsasi

Üye
30 mayısta bitecekti sözde bugün yükledim 2 saat bedava geldi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
30 mayısta bitecekti sözde bugün yükledim 2 saat bedava geldi

Bitiş tarihi verilmiştir ama yeni 30TL avantajı gelmeden tamamen bitirmek istememişlerdir. Çünkü 30TL yi Avantaj Kart adı altında veriyor Turkcell ondan yeni kampanya çıkıncaya kadar devam ettirebilir.

asigsasi

asigsasi

Üye
kesin birşey yoksa 30 mayıs diye niye tarih veriyorlar bu turkcelli anlamak zor iş

marist

marist

Üye
20 tl yükleyince 2 saat veriyorlardı bugùn yükLedim hiç birŞey vermediler. :ağlarım:

asigsasi

asigsasi

Üye
20 tl yükleyince 2 saat veriyorlardı bugùn yükLedim hiç birŞey vermediler. :ağlarım:

20 tl mi yanlışın var o sürekli 30 tl ye 120 dk veriyor 20 tl ye 100 dk kendin alabiliyorsun

marist

marist

Üye
Yok öyle valla. 20 tl yükLeyince heryöne 2 saat veriyorlardı. Ama simdi hiç bişey wermediler.
Genc tarifeliyim.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Yok öyle valla. 20 tl yükLeyince heryöne 2 saat veriyorlardı. Ama simdi hiç bişey wermediler.
Genc tarifeliyim.

Benim bildiğim, Turkcell şimdiye kadar hep 30 tl ve üstü yüklemeye 2 saat bedavayı veriyordu :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
o sana gelen genç tarifenin kampanyası değildir daha önceleri kişiye özel kampanyalar vardı sana gelen onlar

marist

marist

Üye
Yok yaw ablamın,abimin hepsinin genç tarifeydi ve geliyordu.

asigsasi

asigsasi

Üye
Gençler, numaranızı Turkcell'e taşımanın tam zamanı! 20 TL yükle aylık her yöne 250 dakika bedava konuşma kazan!

Numarasını ön ödemeli Genç Tarife ya da Genç Plus'a taşıyan 25 yaş veya altındaki gençler, HAYDI yazıp 2222'ye gönderiyor 6 ay boyunca 20 TL yüklemelerine her yöne doya doya konuşabilecekleri aylık 250 dakika kazanıyor. ​​​
bu vardı fakat 30 mayıs ta bitti

pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
30 tl yüklemeye veriyordu 2 saat bedava ama genç plus'a daha az yüklemeye 2 saat bedava diye hatırlıyorum.
İşin şu yanıda turkcell bir ara web sitesinde her paketin altında bitiş tarihi bilmem kaç yazardı.
Tabi sonradan anladım bu bitiş tarihi değilmiş o tarihte o paketin hatalarını düzeltiyorlarmış yazdıkları günün gece 12'sinde mesaj hakkıysa mesaj ya gitmezdi yada geç gelirdi.

Eyer mesajla uyardıysa kesin yaptık demiş oluyorlar.

marist

marist

Üye
Neyse boşwerin turkcellin ne yaptığı,ne yapacağı belli değil.

Üst Alt