30 SN. ayırın ve AÇ OLAN 1 insanı da siz doyurun....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ker12

ker12

Üye
    Konu Sahibi
30 SN. ayırın ve AÇ OLAN 1 insanı da siz doyurun....
Birleşmiş Milletlerin (UN) Başlattığı Güzel Bir Uygulama Var!

Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin

Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye TIKLAYIN.Dünyanın Herhangibir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,, Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla ( GIVE FREE FOOD ) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışda Bulunabiliyorsunuz

Tıkladıktan sonra sponsor reklamları çıkıyor onlardan istediğinize tıklayabilirsiniz..

Nazy

Nazy

Üye
Güzel Bir Uygulama Olmuş:oke:

ycg35

ycg35

Üye
verdiğin bilgi için sağol hiç para gönderip bağış yapamayanlar için (bnm gibi -18 ler) çok güzel bir uygulama bundan sonra her bilg. i açışımda tıklarım artık o haldeki kişileri düşündükçe içim ağlıyor ya elin amerikası zenginlikleri yetmiyomuş gibi petrol uğruna bilmemneryi basıyo afrikada insanlar bi deri bi kemik ölümü bekliyor dünyanın acı gerçeği :(

technonur

technonur

Üye
saolasın açılış sayfası yaptım sürekli tıklıyorum inşallah doğrudur

delrico

delrico

Emekli Yönetici
tesekkür ederim bende yaptım yardım....

leiche

leiche

Emekli Yönetici
eywallah. sevaba girmişssin bizide sevaba soktun saol

sitti1

Üye
allah iyi insanlardan razı olsun ve allah kimseyi açlıkla ve yoksullukla tebiye etmesin...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
saolasın guzel bır uygulama olmus

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
tıkladım ama bunların birisi çanak çömlek birisi çanta hangisine tıklarsak o tür şeylermi veriyorlar acaba ?

ademvehavva

ademvehavva

Üye
emin misin birleşmiş milletlerin sitesi olduğuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt