3 telefondan hangisi? Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Z1 farkli olabilir ama o stamnia modu tamamiyle sacma ve xperia Z sony icin berbat bi telefon olmus 1 yil kullandim akillo telefondan soğudum bataryasi 10 saat gitmez kamerasinda siyah noktalar olur servis kullanici hatasi der sarj soketi kopar daha birsuru sorun ama z1 olsa kullanirim, biyerde okumustum xperia Z " z " serisinin ilk telefonu oldugundan boyle fiziksel hatalar olmasi mümkünmüş

Z1'i de boş ver. Ekranı ve boşlukları can sıkıcı. Hoş cihaz da sonuçta etiketi 2+ olunca böyle şeyler hoş karşılanamaz. Kamerası da başta 20mpixel için kötüydü neyse ona sonradan güncelleme geldi falan... Ama Z2 çok iyi oldu. :D Z çıktığında da ZL vardı, neredeyse aynı cihaz. ZL Türkiye'ye gelmemişti. ZL'de o kadar boşluk yok mesela. Enteresan olaylar... :D

• Beğen
Tepkiler: ishak388

3onur5

3onur5

Üye
Z1'i de boş ver. Ekranı ve boşlukları can sıkıcı. Hoş cihaz da sonuçta etiketi 2+ olunca böyle şeyler hoş karşılanamaz. Kamerası da başta 20mpixel için kötüydü neyse ona sonradan güncelleme geldi falan... Ama Z2 çok iyi oldu. :D Z çıktığında da ZL vardı, neredeyse aynı cihaz. ZL Türkiye'ye gelmemişti. ZL'de o kadar boşluk yok mesela. Enteresan olaylar... :D
Ozet olarak sony telefon olarak hayal kirikligi oldu bende dedigin gibi z dede cok ekran boslugu vardi hele dokunmatik kisayol tuslari ekranin icinde olmasi cok komikti

Invoke

Invoke

Üye
Ayrıca bu 3'ü arasından önce XZ silinir.
Sonra bakılır, daha güncel ve daha uzun süre güncel kalacak, daha yüksek performanslı cihaz mı yoksa daha kaliteli, daha artistlik, performansı da gayet uygun bir seviye de olan, sesi de bangır bangır olan cihaz mı? Artık kişiye kalmış.
Ozet olarak sony telefon olarak hayal kirikligi oldu bende dedigin gibi z dede cok ekran boslugu vardi hele dokunmatik kisayol tuslari ekranin icinde olmasi cok komikti

O tuşlar çoğu cihazda öyle artık. Bence sorun bile değil. Senin Sonyle kötü bir geçmişin olmuş ama ben 2011 cihazı almıştım. Xperia Ray. Hala da memnunum aldığımdan dolayı. Ama dediğin gibi XZ benim için de hayal kırıklığıydı. Çıkmadan aylar önce hep takip ettim. Sonra XZ bir geldi, beklediğim hiç bir özellik yok. :zzz: Sonra Z1 bekledim. Yine can sıkıcı. Yine benzer ekran yine kocaman boşluklar ama cihaz da çok hoştu. 2200 veremedim tabi. Note 3'le yanyana koyuyorum biri 5" diğeri 5.7" neredeyse aynı boydalar. :zzz: Note 3'e de veremedim. Touchwizzle uğraşamam hiç. Zaten N9005 TR'de yok. :D Sonra dedim lanet olsun Z2'yi bekleyeyim. Sonra taksit kalktı. Benim de hemen telefon almam gerekti.(Diğer telefon kırılınca) :D En mantıklı tercih Nexus 5'di. :D Çok uzun yazmışım. =P Buradan anlışılması gereken: "sony beni de hayal kırıklığına uğrattı 2 kez." :zzz:

• Beğen
Tepkiler: ishak388

Üst Alt