55baris55
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu devirde kimseye güvenilmiyor.2.elde ne bileyim pek hoşuma gitmiyor dul kadın alırmış gibi hissediyorumhocam hayatımda sıfır cihaz birkere aldım hep ikinci eldi aldıklarım.temiz ideos x5 bulursan kaçırma..
vavra22 yorum için sağol dostum.ya bu özelliklerde bu fiyata bunları buldum başka önerdiğin varsa söyle bakalım.birde şu megapiksel olayı aslında biraz önemli alacaksan iyisini alıcaksın sonuçta fakat 3.2 ile 5 mp arasında fazla bi değişim olacağını da sanmıyorum gerçi.kafam çok karışık anlayacağınız...
----------Eklendi @ 23:28:11 ---------- Yazıldı @ 23:25:58 ----------
Bu devirde kimseye güvenilmiyor.2.elde ne bileyim pek hoşuma gitmiyor dul kadın alırmış gibi hissediyorumalacaksan sıfırını alacaksında o da bulunmuyor işte :/
nerde var arkadaşım tutturmuşunuz bi tim tim ne çok biliyonuz ankara-bilecik-eskişehir-afyon bütün timleri araştırdım hiçbirinde yok olsa zaten baştan turkcellin sitesinde listede adı olurduİdeos x5 al.Turkcellde var.570 tl gibi birşey fiyatı.
Tamamda niye atarlanıyorsunki?bunların arasında x5 ama bulamazsın i ayrıca hd video çekimi,5mp kamera yazmışsın sitelerde yazanlara fazla takılma kullananlara sormalısın 3mp gibi yazılımla 5 e yükseltilmiş gibi kalitesi var diyolar.
bunların arasında gio daha uygun ace çözünürlüğü kötü... (burada kimileri kıllanıp tartışma çıkarabilir ) herşey ortada...
onun dışında başka model telefonda düşünebilirim dersen özelden ulaş bana
----------Eklendi @ 16:16:39 ---------- Yazıldı @ 16:14:45 ----------
nerde var arkadaşım tutturmuşunuz bi tim tim ne çok biliyonuz ankara-bilecik-eskişehir-afyon bütün timleri araştırdım hiçbirinde yok olsa zaten baştan turkcellin sitesinde listede adı olurdu
Arkadaşlar İdeos X5 sizi yolda bırakmaz güvenle alın.Marka takıntısı yapmayın.Dünyanın en hızlı telefonunuda huawei üretti yani güvenerek alabilirsiniz.
----------Eklendi @ 16:32:02 ---------- Yazıldı @ 16:24:08 ----------
Tamamda niye atarlanıyorsunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?