3 telefon arasında karasız kaldım yardım edin ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
3 telefon arasında karasız kaldım yardım edin ???
:oke:

:heyo:

:bilmm

arkadaşlar bu 3 telefon arasında karasız kaldım yardımlarınızı bekliyorum...

sizce hangisini alayım ??? :bilmm:bilmm:bilmm

dartbatuxx

Üye
ne bakıma?

Neverex

Üye
Tabiki de Nokia C5.

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi

performans , kalite, fotoğraf çekimi,ses .... ve bir süür şey yan bunalrdan hangiis almalıyım bunu soruyorum...
ayrıca sonyy ericson telefonalr hahkında ne düşünüyorsunuz...

OğuzcanAbi

Üye
süper bi telefon c5 :oke:

Lacoste

Lacoste

Üye
kamera cyber shotta iyidir ama genel olarak c5 öneririm bende

21sacraments

21sacraments

Üye
sony w715 güzel göründü bana normalde pek sewmezdim sonyi ama :D özellkler aynı sayılır fiyatta hemen hemen aynı tip olarak w715i sevdim ben ama program falan yüklenmesi çok zor sonylere o yüzden nokia derim ama c5inde tip iğrenç :d:

21sacraments

21sacraments

Üye
yoo eminim benden başkalarıda çıkacaktır tipini beğenmeyen..

OğuzcanAbi

Üye

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
sony ericson teelfonlar sağlamlık kullanışlılık tarafından iyimidir bu zmana kadar hiç kullanmadım da ???

kain061

Üye
gerçekten de çok kötü bir görüntüsü olan telefon..5 sene önceki tasarımlar gibi bu ne yahu:d:

clubnokia

clubnokia

Üye
symbian alt yapısının fonksiyonlu kullanılabilirliğinden faydalanmak istersen c5 al derim
üstün kamera ve video kayıt dersen ve ilave müzikalite seçersen c903 derim
w715 hiç incelemedim ama bildigim w705 in aynısı gibi bu iki ürün arasında ne derim bilmem ama wifi özelliği var w705 in c5 olmayan ama c5 tede sınırsız navigasyon özelliği var ki nokia altyapı geliştirilebilirği de cabası
ben olsam bu fiyat gamında yer alan nokia 5800 alırım ( her ne kadar herkesin elinde olursa olsun :))

kain061

Üye
sınırsız navigasyon göz boyamasın bir çok hack edilmiş navigasyon programı var..yani sırf navigasyonu sınırsız diye nokia alınmaz..kapasite de bence kriter değil..bende 32 gb var da en oluyor :) 29 gb boş.. başka nokia modeli bakmanı öneririm ben

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
symbian alt yapısının fonksiyonlu kullanılabilirliğinden faydalanmak istersen c5 al derim
üstün kamera ve video kayıt dersen ve ilave müzikalite seçersen c903 derim
w715 hiç incelemedim ama bildigim w705 in aynısı gibi bu iki ürün arasında ne derim bilmem ama wifi özelliği var w705 in c5 olmayan ama c5 tede sınırsız navigasyon özelliği var ki nokia altyapı geliştirilebilirği de cabası
ben olsam bu fiyat gamında yer alan nokia 5800 alırım ( her ne kadar herkesin elinde olursa olsun :))

c903 ün müzik sesi kısık çıkıyor diyorlar bu konuda bi bilgin var mı eğer teelfondan müzik dinleniysen müzik kalitesi konusnda bilgi verebilirmisn ??

OğuzcanAbi

Üye
c5 beğenilmez mi yahu o zaman buda güzel 850 lira

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
bi ne diyoz siz ne diyonuz... ???

c903 ün müzik sesi kısık çıkıyor diyorlar bu konuda bi bilgin var mı eğer teelfondan müzik dinleniysen müzik kalitesi konusnda bilgi verebilirmisn ??

SilentOne

SilentOne

Üye
c5 hakkaten tasarımı iğrenç Sony Ericsson W715 al gitsin 5800 almıyacak olsaydım Sony Ericsson W715 alırıdm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabikide nokia tabiki c5 :)

OğuzcanAbi

Üye
ne oldu dost son durum ne ne alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt