3 telefon arasında kaldım YARDIM! (XPERİA - HTC)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
3 telefon arasında kaldım YARDIM! (XPERİA - HTC)
Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım.bu telefonlarla ilgili bilgisi olan varmı ?

-Sony Xperia Go (Advance) ST27i

-Sony Xperia Sola MT27i

- HTCDesire X

anemik

anemik

Üye
Xperia Go dan vazgeç. NFC yani akıllı etiket özelliği yok.Sola da var.

Sola - Desire X arasında kalabilirsin.

Desire X daha yeni Bluetooth gibi özellikleri daha güçlü.Ekranı daha iyi.Biraz daha yaygın Sola ya göre.
Turkcell de Desire X satışı başlattığı için aksesuarlarını daha kolay bulabilirsin.Sony Xperia Solada çok iyi aslında o fiyatlarda ama son söz sana kalmış.gözle görülür üstün bi özellik yok . Solada NFC dedikleri özellik var onuda nette araştır bulursun.Desire X biraz daha yeni. Beats Audio ya kanma sakın Sony de de xploud ses var yani ikisede kaliteli.

bende HTC ChaCha vardı.şimdi Xperi Arc var.Xperia arc harika bişi.ses ve kameraları çok iyi sony lerin.

Sonuç : ben olsam Sola alırdım.Desire X tip olarak üstün sadece.
şunuda unutma : Arabada Mercedes, teknolojide Sony :)

acuxx

acuxx

Üye
2 sini eline al hangisi güzel gelirse onu al. Ama benim tercihim htc olurdu

cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Go dan vazgeç. NFC yani akıllı etiket özelliği yok.Sola da var.

Sola - Desire X arasında kalabilirsin.

Desire X daha yeni Bluetooth gibi özellikleri daha güçlü.Ekranı daha iyi.Biraz daha yaygın Sola ya göre.
Turkcell de Desire X satışı başlattığı için aksesuarlarını daha kolay bulabilirsin.Sony Xperia Solada çok iyi aslında o fiyatlarda ama son söz sana kalmış.gözle görülür üstün bi özellik yok . Solada NFC dedikleri özellik var onuda nette araştır bulursun.Desire X biraz daha yeni. Beats Audio ya kanma sakın Sony de de xploud ses var yani ikisede kaliteli.

bende HTC ChaCha vardı.şimdi Xperi Arc var.Xperia arc harika bişi.ses ve kameraları çok iyi sony lerin.

Sonuç : ben olsam Sola alırdım.Desire X tip olarak üstün sadece.
şunuda unutma : Arabada Mercedes, teknolojide Sony :)

eyvallah abicim, solo da kara kıldım .go yu araştırdımda güncellemede vermiyeceklermiş. sola ya adnroid 4.0 geliyormuş , solo daha iyi.
Desire x in tipi hoşuma gitmemişti zaten .
sağolasın

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben desire x alirdim

Kerim.

Kerim.

Üye
Sar degeri onemsiz ise kesinlikle sola:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt