Tavsiye Snapdragon 650 mi 625 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Snapdragon 650 mi 625 mi?


  • Kullanılan toplam oy
    4
Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
    Konu Sahibi
Snapdragon 650 mi 625 mi ?
Arkadaşlar telefon alma isteği içerisindeyim lakin aklımdaki iki model (sony xperia x, asus zenfone 3) arasında kaldım. Sony de 650 zenfone da ise 625 var acaba hangi işlemci daha performanslı çalışır hangisini tercih etmeliyim.
 


MaxipmaN

Üye
arayüz hafifliğine ve optimizasyona göre değişir. sony'de bunlar gayet iyi, işlemci farkı ile sony daha performanslı çalışır.
xperia x'te adreno 510 gpu var, zenfone'da adreno 506. sony bu kısımda da iyi.
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Yakın işlemciler, ikiside güzel ve yeni nesil. Ama iki cihazı da önermem :D
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
İki işlemcide orta sınıf işlemci ama ben Sony yi öneririm arayüz olarak gayet iyi arayüzü var 650 daha iyi çalışacaktır
 
lazye

lazye

Üye
çok aşırı performans farkları olmayacaktır arayüz konusunda sony daha iyi o yüzden size daha iyi performans veriyor gibi düşünülebilir :)
 
Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid senin tavsiyelerini sevmiyorum seninle düşüncelerimiz uyuşmuyor. Yakın detaylarda şöyle farklar var 650 de up to 16-QAM, 625de Up to 64-QAM ibaresi var bunun yanında 625 te OpenGL ES 3.1+ ibrelerisi yer alıyor. 650 artısı olarak çift kanal ram destekleme farkı. Bu bahsettiğim ibareleri bilen ya da farkını söyleyebilecek var mı?
 

MaxipmaN

Üye
650 daha iyi elbette. open gl 3.1 ise grafik ile ilgili bir terim. sanırım daha canlı olmasını sağlıyordu oyunların. zaten 3.1 mobil söktörde son gelinen nokta sanırım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
    Konu Sahibi
benim okuduğum kadarıyla open gl 3.1 bir tür oyun grafik desteği sanırım . DirectX 12 falanda desteklemiyor bu işlemci yani kafamda soru işaretleri oluşturuyor.
Attığınız video da gördüm open gl 3.1 yazıyor ama snapdragon sitesinde yazmıyor yani bir garip açıkcası.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok buyuk farklar yok arasında pire ile deve kadar değil ama ufak tefek fark var ben asus zenfone 3 öneririm
 
Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
    Konu Sahibi
asus zenfone 3 te şöyle 625 ram tek kanal yani çoklu program işlerinde sonye göre daha düşük bir prograf izleyecek. Zenfone da 3. parti yazılımlar çok fazla olmakla beraber bazı detayları çok hoşnutsuz bırakabilir. Sony'de böyle bir durum söz konusu değil. Asusta kapasitif tuş aydınlatmalarının olmaması gibi durumlar daha deminde belirttiğim gibi hoşnutsuz bırakabilir. İşlemci konusunda tabikide 650 daha iyi lakin sony bu konuda 4k video çekim deste koymama gibi bir yol izlemiş telefon daha çok deneyim üzerine kurulu. Asusta ise 4 k video kaydı bulunuyor bunun yanında usb-c de bulunması bir artı yalnız sony de birçok konuda iyi. Detaylı araştırma yapıldığında tabikide birçok benceler olucak bence sony daha iyi benim kullanım ihtiyaçlarımı karşılayacak bir telefon çift hoparlör gibi artıları cezbediyor bu tip şeyler telefon seçiminde en büyük etken. lafı fazla uzatmamak lazım uzun lafın kısası detaylı incelemeleri önüme alıp yaptığım seçimde sony başarılı çıkıyor.
 

Benzer Konular



Üst Alt