3.Part 5800'lar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wrestlings

Üye
    Konu Sahibi
3.Part 5800'lar
Selam Maxicep Üyeleri Bugün Size 3.Part 5800'lardan Bahsedeceğim

İlk Önce Çıkan Aksesuarladrda Değişiklikler

USB Kablosu CA-101D
KULAKLIK AD-45'lerde Sorun Çıktığı İçin WH-205 Kulaklık Çıkıyor
Bildiğimiz Kılasik İnce Uçlu Sarj Aleti
8GB MicroSD Hafıza Kartı
Fakat Bu Modellerde Bir Eksik Kılıf ve Masaüstü Stand

Telefona Gelelim Telinn V.40 Olmasına Dikat Edin Donma Reset Atma Sorunları Ortadan Kalkmıştır
Ses Kalitesi Yüksektir

Ve Son WH-205 Kulaklıklarda Ses Kalitesi Mükkemel

Ortadan Kalkan Sorunlar
1-Ekranın Kararıp Geri Gelmesi.
2-Sarjın 1 Gün Yada Daha Az Gitmesi.
3-Yoğun Kullanımda Arka Kapağın Isınması.
4-Donma Sorunu
5-Reset Atma Sorunu...

Yenilik:
16.7 Milyon Renk OLMUŞ ÖNCEDEN 5800LAR.16 Milyon Renkti
Ben Bu Telefonu Geçenlerde Mecidiyeköydeki Bir Mağzadan Aldım

erkara_64

arkadaşım benim cihazım garantide değişimde ilk cihazım mavi idi sonradan kırmızı sipariş etmişler..elime geldiğinde gerçekten değiştiğini yada 3.parti cihaz olduğunu nasıl anlayabilirim...yani senaryo dönmesin istiorum arada:))

tektabancam

Üye
1. ve 3 partileri anlamış olduk peki 2. parti hakkında bilgin varmı kardeş

Wrestlings

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim 1.partideki ürünlerde ekrana dokunduğunuzda tık diye ses geliyordu fakat 2.partide o sorun yok birde kapak aralığı (VE 3.PARTİLERDE İSE KILIF VEMEMELERİNİN SEBEBİ KILIFIN SERT OLMASI SEBEBİYLE CEPDEN ÇIKARKEN EKRANI ÇATLATMASI İMİŞ NOKİA YAYA ÇOK ŞİKAYET GELMİŞ VE KALDIRILMIŞ BİLGİNİZE.)

--------------- Ekleme ---------------

erkara_64 kardeş telefonu açtığınızda saat ayarı türkiye vs çıkacaktır ayriyetten 3.parti olduğunu yazdığım yazıdakinlere dikkat edersen anlarsın fakat 3.parti çıkmasa satıcıyı suçlamayınız çünkü stoklara ne gelirse onları verebiliyorlar ....

erkara_64

Wrestlings kardeş ilgin için tşkr ederim fakat ben satıcıdan değil kvk dan alacağım ve bana dediler ki yurtdışından gelecek sıfır cihaz dediler onu beklioruz dediler yani bana gelecek cihaz büyük ihtimal 3.parti cihaz işte ben bundan dolayı öğrenmek istiorum yani cihaz sonradan değişikliğe uğramasın kandırılmayalım die:)

Wrestlings

Üye
    Konu Sahibi
erkara_64 kardeş Walla kardeş o k.v.k'ya kalmış mesele ama dediklerim olursa 3.parti demektir ayriyeten 3.parti 5800 değişik sorunusuz birde sana diyim içinden kılıf çımasa ayriyeten alma kılıfları noka kaldırmış çünkü telefonu cepden çıkartırken ekranı kırıyormuş...

erkara_64

tmm da şöle bişi var eğer cihaz 4 gün daha gelmez ise para talep etmeyi düşünüyorum..dediğim gibi 3.parti gelebilir mi değilse para iadesi isteyecem..x6 yı bekleyecem:)

Wrestlings

Üye
    Konu Sahibi
ekrara_64 kardeş walla 4gün içerisibde gelmese baskı yap onlar 2 gün sonra getirmesini bilirler eğer gelmese paryı al bence x6'yı alırsan 5800 1. ve 2.partilerindeki sorunları yaşaya bilirsin ancak parayı aldıktan sonra 1-2 hafta bekleyip 5800 alırsan muhtemel 3.partiye denk gelirsin istersen msn'ni ver daha kapsamlı kouşa biliriz.

erkara_64

hayatin_isyanlari@h.... eklermisin?5800 isyanlari da olabilir:)hihihi

Wrestlings

Üye
    Konu Sahibi
ok ekledim

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk

werarce

werarce

Üye
benimkide 3. parti muhtemelen yeni kulaklık var bendede gayet güzel herşeyide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt