Gulu Gulu
Kapalı Hesap
3 Konu 1 Arada (Rezilim)
3 tane konuyu ayrı ayrı açarak rahatsızlık vermek istemdeim.
KONU1: kızlar beni görünce yolunu değiştiriyor
sizce neden değiştiriyorlar? bir kere olmadı bu bi kaç kere oldu. bende kızları görünce yönümü değiştiriyorum.
KONU2: aklıma bir şey gelince gülüyorum
yolda yürürken, okulda, sınıfta, evde vs. aklıma bir şey gelince gülüyorum ve belli etmemeye çalışıyorum acaba belli oluyor mudur güldüğüm?siz birini yolda gülerken görseniz ne düşünürsünüz?
KONU2: her gün rezil oluyorum
dışarı çıkmadığım zaman bişey yok. eve misafir gelince vs. evdeykende oluyorum.
dışardayken ise; kendimi kasıyorum galiba ve yutkunuyorum sesi çıkıyor tükürüğüm miğdeme ulaştığında ise karın guruldaması oluyor bazen.
sizde bu tür durumlar yaşıyor musunuz?moralimi düzeltmek için birşeyler söyleyin
KONU1: kızlar beni görünce yolunu değiştiriyor
sizce neden değiştiriyorlar? bir kere olmadı bu bi kaç kere oldu. bende kızları görünce yönümü değiştiriyorum.
KONU2: aklıma bir şey gelince gülüyorum
yolda yürürken, okulda, sınıfta, evde vs. aklıma bir şey gelince gülüyorum ve belli etmemeye çalışıyorum acaba belli oluyor mudur güldüğüm?siz birini yolda gülerken görseniz ne düşünürsünüz?
KONU2: her gün rezil oluyorum
dışarı çıkmadığım zaman bişey yok. eve misafir gelince vs. evdeykende oluyorum.
dışardayken ise; kendimi kasıyorum galiba ve yutkunuyorum sesi çıkıyor tükürüğüm miğdeme ulaştığında ise karın guruldaması oluyor bazen.
sizde bu tür durumlar yaşıyor musunuz?moralimi düzeltmek için birşeyler söyleyin

sadece bir tahmindi
ucak düsse benim yüzümden düstü dicen sende.