"3 Farkla Yenecek Kadar İyi Değiliz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
"3 Farkla Yenecek Kadar İyi Değiliz"


Hırvatistan teknik direktörü Biliç "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye'yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz" dedi.
Hırvatistan milli takımı teknik direktörü Slevan Biliç, Türkiye ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye'yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz" dedi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Biliç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından Türkiye'de görev yapmayı düşünüp düşünmediğine yönelik bir soruya, "Şu anda sadece Avrupa Şampiyonası'na odaklandım. Fakat Türkiye'nin ilgimi çektiğini birçok kez söylemiştim. Bu ülkenin benim için enteresan ülke olduğunu söylemiştim" yanıtını verdi.

Biliç, bu akşam Türkiye'den daha iyi oynadıklarını belirterek, "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye'yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz. Bütün bu maçların arasında bu akşamki skor benim için en tatlı galibiyettir" ifadelerini kullandı. Basında yer alan, 2008'deki maç için Türkiye'den intikam aldıklarına ilişkin iddialara da değinen Slaven Biliç, "İntikam sadece medya için ilginç hikayedir. Biz Türkiye'yi play-off'ta sadece en iyi rakip olduğu için istemedik. Oyuncularımız Almanya ve İspanya gibi ülkelerde birlikte oynuyorlar ve arkadaşlar" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt