3 ev yangında kül oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
3 ev yangında kül oldu
Edinilen bilgiye göre, köyde bulunan bir evin bacasından çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yan tarafta bulunan evlere sıçradı. İddiaya göre İsmail Ülker ve ailesinin ikamet ettiği evin bacasını bir anda alevler sardı. Yangını gören Cevriye Ülker hemen eşine haber verdi. Yangının kısa sürede büyüdüğünü gören köy sakinleri ise ellerindeki kovalarla su taşıyarak yangına müdahale etmek istedi. Ancak yangının giderek büyümesi üzerine alevler, Ülker'in komşusu olan Hüseyin Ürün'e ait eve sıçradı.

Yangına müdahale etmekte yetersiz kalan köy sakinleri itfaiyeyi aradı. Evlerinin yandığını gören Ülker ve Ürün ise ailelerini de yanlarına alarak evlerini boşalttı. Olay yerinin şehir merkezine uzak olması sebebi ile itfaiye ekiplerinin olay yerine gitmesi zaman aldı. Yangında Ürün'ün komşusu olan Enver Gökçe'nin evide kısmen yandı.

Yangından sonra 3 ev de kullanılamaz hale gelirken, yanan evlerin yanında bulunan kümeslerdeki 25 tavuk yanarak telef oldu. Olay yerine ilk önce 112 Acil Sağlık Ekipleri ulaştı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine yangın mahalline Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler ve Büyükorhan ile Orhaneli ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler yangına müdahale etti ancak 3 ev kül olmaktan kurtulamadı.

Yangında evleri yanan mağdurlar ise komşularına yerleşti. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
395
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
604
zombaka
Cevap
11
Görüntüleme
863
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
333
haydaravısyon


Üst Alt