3 aylık gt-s8500 kullanıcısıyım ve gerçekten bu telefonu aldığıma pişmanım

Sponsorlu Bağlantılar

dragondurul

dragondurul

Üye
Arkadaşlar ben nokia 5800 windows 95 98 kurdum kullanamıyacağin işletim isitemini hiçbir anlamı yok bende nokia delisiydim samsung wave yi bir siteden cok ucuz kapıda odeme diyordu siteyi denedim geleçekmi diye geldi aldım :D şunu söyleyebilirimki zmanla hepiniz göreçeksiniz işletim sistemi donanimi kamerasi hiçbir problem olmayan bir telefon ama ne yazıkki söylüyorum ekranları hepimizin başını çok ağrıtaçak donanımdan anlıyorummu diyorsunuz 3 5 ay sonra bu harika telefonun ekrandan dolayı piyasadan düşeceği için çok üzülüyorum.

totx

totx

Üye
sizler o kadar biliyorsaniz diyorum ki .dat cd formatlarini oynatsin gorelim hadi bari bu kadar muthis diye yaziyorsunuz... hadi windows xp yukleyinde bir gorelim hadi bekliyorum bir video koyun siteye gorek...

.dat uzantılı dosya mı kaldı yahu hangi devirdeyiz?hepinizin elinin altında en az 8mb lere varan internet,allahaşkına hanginiz .dat dosya eksikliğini çektiniz?Yok ben mahallemdeki vcd kiralayan abimden cuma akşamları aldığım filmi bilgisayar ile telefona aktarıp izlemessem pipim düşer diyorsan o ayrı ama ona bir şey diyemem.saygılar.

ottomania52

Üye
Olayın ne olduğunu bence sen bilmiyorsun , cebinde telefonu senin dediğin şekilde kapamak mümkün değildir. Bende ilk başta senin gibi düşündüm ama sonra mantığım devreye girdi varsayalımm cebimde kapama tuşuna basılı kaldı ekranda "telefonu kapat evet - hayır" diye seçenek geliyor,sence bu seçimi onaylama şansım vardı? Elbette yok! Ayrıca daha sonra telefonu elimde tutarken bile reset attı defalarca altı üstü rehberle uğraşıyordum.

3gs den hızlı olabilir ama ben göremedim aynı anda aspahlt 5 i açtık ve iphone daha hızlıydı? Neden yalan söyleyeyim ki bende sonuçta bu telefona para vererek aldım bende hızlı olmasını isterim.

Ben spoof yapabiliyorum arkadaşım becerememek gibi bir sıkıntım yok çok şükür. Ama kies kullanamıyorsun(firmware yükleyince) . Ben rehberimi yada takvimi mi yedeklemek zorundayım benim için kullanışsız bir yöntem! Uygulamalr ücretli olsun elbette ama mesela sen tut galaxy s e Picselin fullunü koy buna koyma!

BEN BU TELEFONUN İYİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM İÇİN PARA VERDİM VE ALDIM YANİ YAŞADIĞIM SIKINTILARI DİLE GETİRİYORUM ŞİMDİ OLSA ALMAZDIM. ALMAK İSTEYENLERİDE BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI YAZIYORUM.

--------------- Ekleme ---------------

Ben telefonumu kullanabiliyorum bu konuda sen canını sıkma teknoloji özürlü değilim çok şükür.. Kağıt üzerinde dediğin gibi wavein özellikleri süper ama uygulamaya gelince gerçeklerle yüzleşiyorsunuz... Aynı wireless üzerinden deneme yaptık ve galaxy s malesef çok çok daha hızlı. Bu basit bir deney sizde yapabilirsiniz. Benim söylediğime inanmıyorsanız deneyin ve gerçekleri görün hangi makina daha hızlı?
3 adet hd oyun aç ,oyna ve aralarında geçiş yap ve bunu lütfen videoya çek çok merak ediyorum bu olayı gerçekleştirebilecek misin? O zaman söylediğimi yutucam söz veriyorum.. Belki benim cihaz arızalıdır hemen servise bildiririm sen videyoyu çek burada paylaş.
Ben özelliklerine bakarak fiyatı daha uygun gördüğüm için wave aldım çünkü kağıt üzerinde galaxy s ve iphone 4 ile özellikleri aynı ama kullanınca ve karşılaştırınca sonuçlar malesef kağıt üzerindeki gibi değil.

Herhalde bu sorunla bir tek ben karşılaşıyorum şaşırdım doğrusu ..
dostum açma kapama tuşuna 15 sn den uzun basarsan eğer tel hiçbir onay beklemeden tuşları kilitlide olsa kendine reset atar,bu bi hata değil böyle yapmışlar

Bu arada tekrar denedim bu sefer hata vermedi ama bu vermeyeceği anlamına gelmiyor. zaten benim de kızdığım bu küçücük bir widget açıkken ve facede gezerken bile yetersiz bellek hatasını verebiliyor. ama az önce hero of sparta ve nfsyi açtım olmadı.
telefonu cp moda alırsan hiç hata vermez

princepsp

Üye
ya boşverin çocukta iğrenç oldugunu biliyor.doğru duzgun oyun oynatmıyorki oyunu gec 2 kidebir işletim sistemi çıkartıyor nokia neden cunku telefona uyduramıyor.neyse zaten nokiadaki düşüşü hepimiz biliyoruz pazarın %28 nokia 11% lik düşüş var...(niye acaba :D)

qzwx

Üye
Senin Daha Konu Başlığından Belli Ne Yapmaya Çalıştığın:nono:Zaten Gereken Cevapları Da Arkadaşlarımız Fazzlasıyla Vermişler.:oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
.dat uzantılı dosya mı kaldı yahu hangi devirdeyiz?hepinizin elinin altında en az 8mb lere varan internet,allahaşkına hanginiz .dat dosya eksikliğini çektiniz?Yok ben mahallemdeki vcd kiralayan abimden cuma akşamları aldığım filmi bilgisayar ile telefona aktarıp izlemessem pipim düşer diyorsan o ayrı ama ona bir şey diyemem.saygılar.

dostum okurken gördüm dat ı geç n900 direk MPEG2 oynatıyor :) yani dvd den direk atabiliyorsun(direk al içine at) yani o mpeg2 kodlamasında oluyor ve 448kbpslik(bu değerler hep değişir filmin boyutuna göre ayarlarlar sesin kalitesini) dolby digital seside gömülmüş durumda izliyorsun yani sağlam teknoloji arkadaş dat üstünden örneklemiş , şuan mpeg2 açan cihaz iki üçtane, ama genel olarak wave parası kadar teknoloji veren bir cihaz ne okadar kötü nede müthiş bir cihaz olanaklarını kullanan bir cihaz fazla abartmıcaksın sanki hiçbirşey yapamıyormuş gibide göstermiceksin sonuçda cortex 8 var yani yerlere vurulmaz bu cihaz

ya boşverin çocukta iğrenç oldugunu biliyor.doğru duzgun oyun oynatmıyorki oyunu gec 2 kidebir işletim sistemi çıkartıyor nokia neden cunku telefona uyduramıyor.neyse zaten nokiadaki düşüşü hepimiz biliyoruz pazarın %28 nokia 11% lik düşüş var...(niye acaba :D)

arkadaşlar nokia tarşılmaması gereken bir marka bakın bmw de böyledir daima pazar payı kaybeder bir model çıkartır örnek3 serisi birden bire pazar durumu değişir bu rakamlar daima insanı yanıltır . marka değerine bakın çünkü belli olmaz bak reklamı bastılar bile windows artı intelle anlaştı dolby le anlaştı tüm popüler markaları topladı artık yeniwin7li modeller nasıl satacak bilmeyen bile aa windows diyip aa atom işlemci diyip alacak piyasa işleri bunlar apple ne yaptı gördünüz appstore la vurgunu patlattı bu işler belli olmaz düşer gibi gözükürken tavan yapar.

sh0ck

sh0ck

Üye
ewet dostum wave bu formun krali bize gore dahada susuyorum artik

Wave 1 Numara :D :D Dünyanın en iyi telefonu Wave .. :)

Sıf Wave Kullandığınız için Telefonunuzu övüyosunuz, Başka hiç bişey değil... Panasonic GD 30 kullansanız Panasonic deyip durursunuz... Bazen gelip dolaşıyorum bu bölümüde.. :) Wave'yi savunanların hepsinin profilinde Kullandığı telefon wave.. :D

Ben N8 kullanıyorum, ama hiç bir yerde kullandığım telefonun sürekli olumlu yönlerini yüze vurup, olumsuz yönlerine göz yummuyorum... Bakalım bunu ne tarafa çekeceksiniz samsung waveciler...... :)

Bu kadarmı tesadüf olur ya.. Olgunlaşıp tarafsız düşünemeyen bir milletiz işte.. :)

Bir Türk'ün kullandığı telefon, dünyanın en iyi telefonudur.. :D

mavrick

mavrick

Üye
Wave 1 Numara :D :D Dünyanın en iyi telefonu Wave .. :)

Sıf Wave Kullandığınız için Telefonunuzu övüyosunuz, Başka hiç bişey değil... Panasonic GD 30 kullansanız Panasonic deyip durursunuz... Bazen gelip dolaşıyorum bu bölümüde.. :) Wave'yi savunanların hepsinin profilinde Kullandığı telefon wave.. :D

Ben N8 kullanıyorum, ama hiç bir yerde kullandığım telefonun sürekli olumlu yönlerini yüze vurup, olumsuz yönlerine göz yummuyorum... Bakalım bunu ne tarafa çekeceksiniz samsung waveciler...... :)

Bu kadarmı tesadüf olur ya.. Olgunlaşıp tarafsız düşünemeyen bir milletiz işte.. :)

Bir Türk'ün kullandığı telefon, dünyanın en iyi telefonudur.. :D

dinine küfür eden müslüman olsa!:naughty:

dostum okurken gördüm dat ı geç n900 direk MPEG2 oynatıyor :) yani dvd den direk atabiliyorsun(direk al içine at) yani o mpeg2 kodlamasında oluyor ve 448kbpslik(bu değerler hep değişir filmin boyutuna göre ayarlarlar sesin kalitesini) dolby digital seside gömülmüş durumda izliyorsun yani sağlam teknoloji arkadaş dat üstünden örneklemiş , şuan mpeg2 açan cihaz iki üçtane, ama genel olarak wave parası kadar teknoloji veren bir cihaz ne okadar kötü nede müthiş bir cihaz olanaklarını kullanan bir cihaz fazla abartmıcaksın sanki hiçbirşey yapamıyormuş gibide göstermiceksin sonuçda cortex 8 var yani yerlere vurulmaz bu cihaz

arkadaşlar nokia tarşılmaması gereken bir marka bakın bmw de böyledir daima pazar payı kaybeder bir model çıkartır örnek3 serisi birden bire pazar durumu değişir bu rakamlar daima insanı yanıltır . marka değerine bakın çünkü belli olmaz bak reklamı bastılar bile windows artı intelle anlaştı dolby le anlaştı tüm popüler markaları topladı artık yeniwin7li modeller nasıl satacak bilmeyen bile aa windows diyip aa atom işlemci diyip alacak piyasa işleri bunlar apple ne yaptı gördünüz appstore la vurgunu patlattı bu işler belli olmaz düşer gibi gözükürken tavan yapar.

denize düşen iki yılan birbirine sarılırmış!(windows-nokia)

totx

totx

Üye
arkadaşlar affınıza sığınıyorum artık sidik yarıştırma işine döndü bu olay,abartmayalım bitsin.Herkesin ekonomik durumu ile alakalı bu durum sen 1 ayda bir telefon değiştirirsin başka birisi aldığı telefonu 1 sene 2 sene kullanmak durumundadır
.N900 iyi telefon lakin pratik değil internet olmadan iş yapmaz smartphone özelliği daha ağır,sıradan biri onu alıp bütün gün onunla mı uğraşıcak.zaten kötü telefon diyen yok.Aradaki fiyat farklarını da unutmayın n900 600€ civarında piyasaya çıkmıştı wave ise 400.Birisi demiş ki galaxy daha iyi e belki 1600 lira olduğu için olmasın?
normalde iphone kullanıyorum hızını seviyorum bir android hele ki symbianda hiç olmayan bir şey akıcılık.badayı sırf bu yüzden sevdim herşey oyun program değil kişiye göre ihtiyaçlar değişir.bada mükemmel demiyoruz ki biz burada daha yeni bir işletim sistemi zaten android de 1.x sürümleri gayet kötüydü.
salı günü bada 2.0 tanıtılacak o zaman görücez nedir ne değildir.

mvelten

mvelten

Üye
telefondan 1 gram anlamadığını o kadar belli etmişsin ki . Basılı tutunca evet mi hayır mı diye soruyor diyorsun . 10 sn basılı tutunca telefon otomatik kapanıyor sana birşey sormadan . önce bi deneseydin bi araştırsaydın . bilgisayardan kiese bağlanamıyosan bilgisayarının sorunu . birsürü insan var bu telefonu kullanan 1 tanesi de demiyorki ben kiese bağlanamıyorum . sadece konuşmak için konuşuyorsun her neyse.

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Senin Daha Konu Başlığından Belli Ne Yapmaya Çalıştığın:nono:Zaten Gereken Cevapları Da Arkadaşlarımız Fazzlasıyla Vermişler.:oke:

Arkadaş ben birşey yapmaya çalışmıyorum herkes atıp tutuyor beni neyle suçluyorsun ?

telefondan 1 gram anlamadığını o kadar belli etmişsin ki . Basılı tutunca evet mi hayır mı diye soruyor diyorsun . 10 sn basılı tutunca telefon otomatik kapanıyor sana birşey sormadan . önce bi deneseydin bi araştırsaydın . bilgisayardan kiese bağlanamıyosan bilgisayarının sorunu . birsürü insan var bu telefonu kullanan 1 tanesi de demiyorki ben kiese bağlanamıyorum . sadece konuşmak için konuşuyorsun her neyse.

Sen tam olarak ne yazdığımı filan anlamamışsın bu tartışmayı sürdürmeyeceğim zaten haklı olduğunuz tek konu var telefon tuş klidindeyken kapama tuşuna basılı tutunca kendi kendine yeniden başlıyormuş bunu burada öğrendim evet bilmiyordum,zaten bu bir yazılım hatası olmalı böyle bir saçmalık olur mu? Ama benim telefonum sadece elimde tutarken de reset attı ve klitlendi. Şu anda telefonum zaten serviste bakalım ne diyecekler bende merakla bekliyorum.

burada anlamadığım bir şey var sanki ben nokia yada apple kullanıcısıyım yada s8500ümü yolda bulmuşum da telefona *ok atmaya çalışıyorum. Yaşadığım sorunları yazdım işte. Herkes suçluyo yok 1 gram telefondan anlamıyormuşum.
Sanki hepsini g*tümden atıyorum..:off:

Üst Alt