dragondurul
Üye
Arkadaşlar ben nokia 5800 windows 95 98 kurdum kullanamıyacağin işletim isitemini hiçbir anlamı yok bende nokia delisiydim samsung wave yi bir siteden cok ucuz kapıda odeme diyordu siteyi denedim geleçekmi diye geldi aldım
şunu söyleyebilirimki zmanla hepiniz göreçeksiniz işletim sistemi donanimi kamerasi hiçbir problem olmayan bir telefon ama ne yazıkki söylüyorum ekranları hepimizin başını çok ağrıtaçak donanımdan anlıyorummu diyorsunuz 3 5 ay sonra bu harika telefonun ekrandan dolayı piyasadan düşeceği için çok üzülüyorum.
şunu söyleyebilirimki zmanla hepiniz göreçeksiniz işletim sistemi donanimi kamerasi hiçbir problem olmayan bir telefon ama ne yazıkki söylüyorum ekranları hepimizin başını çok ağrıtaçak donanımdan anlıyorummu diyorsunuz 3 5 ay sonra bu harika telefonun ekrandan dolayı piyasadan düşeceği için çok üzülüyorum.
Zaten Gereken Cevapları Da Arkadaşlarımız Fazzlasıyla Vermişler.
yani dvd den direk atabiliyorsun(direk al içine at) yani o mpeg2 kodlamasında oluyor ve 448kbpslik(bu değerler hep değişir filmin boyutuna göre ayarlarlar sesin kalitesini) dolby digital seside gömülmüş durumda izliyorsun yani sağlam teknoloji arkadaş dat üstünden örneklemiş , şuan mpeg2 açan cihaz iki üçtane, ama genel olarak wave parası kadar teknoloji veren bir cihaz ne okadar kötü nede müthiş bir cihaz olanaklarını kullanan bir cihaz fazla abartmıcaksın sanki hiçbirşey yapamıyormuş gibide göstermiceksin sonuçda cortex 8 var yani yerlere vurulmaz bu cihaz