3 aylık Garantili N95 - Iphone takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinasi11

Üye
    Konu Sahibi
3 aylık Garantili N95 - Iphone takas
Selamlar arkadaşlar,

3 - 4 ay önce almış olduğum N95 cihazımı Iphone ile takas etmeyi planlıyorum. Cihazın durumu;

Alalı henüz 3 yada 4 ay oldu, garanti belgesi, kitapçığı, kutusu, kulaklık, usb kablosu, şarj cihazı, orjinal kılıfı, memory card herşeyi tamdır. 20 - 21 ay daha garantisi vardır, içinde gps ve wifi programları yüklüdür, ofis içinde çalıştığımdan ve genelde şirket hattımı kullandığımdan bu telefon neredeyse hiç kullanılmamıştır, ayrıca kılıfta kullanılmıştır ve üzerinde bir tek çizik bulunmamaktadır. Iphone sahibi olan ve telefonunu N95 ile değişmek isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Bu arada Istanbuldayım.
Saygılar..

blackcastle

blackcastle

Üye
Fiyat Ne? Beleşemi Vaeiyorsun :D :D :D

codalp

Üye
dostum 8 gb sa çift hatlı iphoneum var ustune para veririm

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
i phone alırken dikkatli ol çok incelenmesi gereken yerleri var....şarj girişi kulaklık girişi vs......kolay gelsin

sinasi11

Üye
    Konu Sahibi
i phone alırken dikkatli ol çok incelenmesi gereken yerleri var....şarj girişi kulaklık girişi vs......kolay gelsin

Teşekkürler ilgin için, tabiiğ görsel ve çalışıp çalışmadığı konusunda bir çok yer var (wifi,kulaklık,şarj,ekran vs..), onları inceleyeceğim zaten, böyle genelde akla gelmeyen ama mutlaka incelenmesi gerekli bir şey varmı?:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...