3 Aylık 6600

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MobiLe_ManiA

Üye
    Konu Sahibi
3 Aylık 6600
Arkadaşlar iyi günler dilemekteyim size.

Telefonumdan öncelikle bir bahsetmek istiyorum.Farkındayım 6600 ların piyasası epeyce düştü.
Alıcı bulunmakta insanlar çok zorlanıyor.Ama bende ikinci el d500 almak istiyorum we bu teli satmadanda olmaz.

öncelikle telefonun şöyle bir özelliği war çok yeni.Bundan önceki 6600 ım arızalanmıştı.garantiliydi kvk'ya yolladım.cihazı 2 ay boyunca yollamadılar.Adamlarla papaz oldum.ya yeni cihaz yolluyorsunuz,ya paramı iade ediyorusunuz.yoksa tüketici mahkemesine wericem dedim.2 gün sonra sıfır 6600 adersime teslim edildi.

bu olay 3 ay önce olmuştur.kvkdan yeni cihazla değişti faturası elimdedir arkdaşlar.dolayısıyla garantisi cihazın dewam etmekte.

piyasayı iyi bilmekteyim.böyle belirtmeyi sewmem işte kendimi öwmeyi.fakat şu an biliyorum 1-2 senelik bir 6600 200 ytlye zor gidiyor.adam gidiyor ölmüş kapaı işte 10 ytl weriyor yenisini alıyor.işletim sistemi çöktü çökücek o fiyata satıyor.Ama bu cihaz işte öyle değil.daha yeni gibi çok miinik bir iki çiziik war kenarında.ekranı tertemiz prırl pırıl yeni gibi bir cihaz.

arkadaşlar bundan dolayı son bir fiyat wermek istiyorum.Biliyorum gönlümden 300 ytl geçiyor.ama yazsam gelecek tepkileri biliyorum.özetle "oha" diceksiniz.ben olsam bende aynısını derim.

250 YTL istiyorum arkadaşlar

denizhanxx

denizhanxx

Üye
kardeş senin gönlün çok şey istiyo,,bu iş gönül işi değil,,kime sorsan benim telefon çok yeni sıfır gibi der,,gerçekten öyle bile olsa 6600 o fiyat etmez,,bende de 6600 war 200 e satsan ne iidir ne kötü idare eder ama o fiyata satman zor gibi

MobiLe_ManiA

Üye
    Konu Sahibi
güncel ... 225 ytl son+acil

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
6600 için 225 ytl piyasa yoklaması yaptıktan sonra temiz bir telefonsa gayet uygun bir fiyat.

Nicolas_Anelka

Üye
200 ytl hemen..

denizhanxx

denizhanxx

Üye
150 weririm

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
denizhan fazla verdin 50 ytl deseydin bari

cagataybas

Üye
baba hangi sehirdesin 220 ytl veririm ben hemen yada 225 veririm ama kargoyu sen karsılarsın eger ok dersen beni ekle msn adresine konusalım anlasalım. msn adresim : [email protected] . bekliyorum cevabını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...