3 Ayakkabıdan Birisi

Konu Sahibi
3 Ayakkabıdan Birisi
Arkadaşlar şuan kullandığım ayakkabılarım (Puma Roma) yırtıldığı için yeni ayakkabı almak istiyorum. Okullar açılana kadar vaktim var 3 tane ayakkabı beğendim internetten. Sizce Hangisini almamı önerirsiniz?

Adidas Dragon

Onitsuka Tiger

New Balance

Sizce hangisi daha güzel karar veremiyorum

CouTFeeL

Üye
1. Yi al süper yaa kaç para bende alabilirim pahalı değilse dahs krampon taksiti devam ediyo

2-3 senedir adidas kullanıyorum,farklı modellerini adidastan sasma derim verdigin parayı sonuna kadar hakediyor

Konu Sahibi
1. Yi al süper yaa kaç para bende alabilirim pahalı değilse dahs krampon taksiti devam ediyo

hocam flo'da indirimde 160 tl den 109 tlye düşmüş (ilk fiyatını yanliş hatırlıyor olabilirm ama son fiyatı doğru.)

- - - Eklendi - - -

2-3 senedir adidas kullanıyorum,farklı modellerini adidastan sasma derim verdigin parayı sonuna kadar hakediyor

hocam bende adidas kullandım. (ayakkabı) çoğu ayakkabıda aynı sorunu yazadım. baş parmağın olduğu yer yırtıldı hep. şuan puma roma kullanıyorum. ondada yırtılmayacak yer yırtıldı. roma yazan yerin üstü yırtıldı ve elini sokunca ayakkabının içine giriyor elin

1
Turuncu dışında başka renklere bak derim

1 . bencede o olmadı 3 . 2 guzel değil bence..

CouTFeeL

Üye
Şimdiden hayırlı olsun fiyat normalde şimdilik tuzlu benim için krampon taksitim var. Çakmasına bakayım 50 tl ye bulurum

Şiddetle tavsiye ediyorum Çok rahat

Şaka bi yana 1. Güzelmiş Kardeşim

OPC

Üye
2. süper ben de tiger kullanıyorum şık ve rahat

Konu Sahibi
Dediğim gibi yarın bi çarşıya gidicem belki farklı model'de olabilr ama büyük ihtimal 1. ayakkabı olucak gibi

bende sadece ic tarafında topugun geldigi yerdeki astarı yırtılıyor dıstan pek bi deforme olmuyordu

Adidas Dragon bende beyazı var öneririm

Dj.Refoo

Üye
hangisi rahatsa onu al derim