3 ay için spor? Acil.

Sponsorlu Bağlantılar

pro.engineer

pro.engineer

Üye

zaten koşuda toparlanıyor da body yapınca tamamen düzeliyor, body yapınca güç olarak çok değişiyor, teknik açıdan kick-box falan yapmak iyidir tabi

doğru ama ben olsam öyle yapardım hayatın karşımıza ne çıkaracağı belli değil. Ve tanıdık biriyse evde de ağırlık çalışabilir aynı zamanda

Enes

Enes

Üye

doğru ama ben olsam öyle yapardım hayatın karşımıza ne çıkaracağı belli değil. Ve tanıdık biriyse evde de ağırlık çalışabilir aynı zamanda

evde nasıl çalışacaksın ki en fazla 2 tane dumbell ile çalışırsın sadce kol kası yaparsın ha biraz zorlarsan omuz ve sırt yaparsın ama bıkıp bırakırsın denedim salondaki ekipman daha kolay ve bıktırmıyor :) body yaptın kick-box ile de ilgilen mesela zarar gelmez ki :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
evde nasıl çalışacaksın ki en fazla 2 tane dumbell ile çalışırsın sadce kol kası yaparsın ha biraz zorlarsan omuz ve sırt yaparsın ama bıkıp bırakırsın denedim salondaki ekipman daha kolay ve bıktırmıyor :) body yaptın kick-box ile de ilgilen mesela zarar gelmez ki :)

ikisini aynı anda götürebiliyorsa nden olmasın ki alternatif sundum :D

__xXx__

__xXx__

Üye
fitness ile hızlı vücüt yapamazsın ve kilo veremezsin fitness daha çok zayıf insanların vücutlarını şekillendirip form tutmak için yaptıkları şeydir kick boks la da 3 ayda bahsettiğin göbekten kurtulamazsın :oke: body e gelince de yağ yakma programı iste hızla hareketleri az ağırlıkla ve hızlı şekilde yap ve iyi bir diyet uygula akşam 7 den sonra meyve bile yeme hamur işi,pirinç,fasulye vs den uzak dur bol bol sossuz haşlanmış kırmızı beyaz yada balık eti tüket 3 ayda epey faydasını görürsün ha bazı destekler var mesela l-carnitine gibi eğer l-carnitine kullanırsan hızlı sonuç alırsın hemde daha hızlı kas yaparsın:oke:

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım 2-3 ay için en iyi alternatif body fitness olcak. Bu arada neden sıkılacağım kilolu zamanda? Zaten kiloluyum yani :D Kilo verme sürecinde anlamında mı? Yani en fazla ne kadar sürer ki? 2 ay falan gitcem zaten bunun 1 ayı gitcekse bodynin pek bir anlamı kalmıyor :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye
fitness ile hızlı vücüt yapamazsın ve kilo veremezsin fitness daha çok zayıf insanların vücutlarını şekillendirip form tutmak için yaptıkları şeydir kick boks la da 3 ayda bahsettiğin göbekten kurtulamazsın :oke: body e gelince de yağ yakma programı iste hızla hareketleri az ağırlıkla ve hızlı şekilde yap ve iyi bir diyet uygula akşam 7 den sonra meyve bile yeme hamur işi,pirinç,fasulye vs den uzak dur bol bol sossuz haşlanmış kırmızı beyaz yada balık eti tüket 3 ayda epey faydasını görürsün ha bazı destekler var mesela l-carnitine gibi eğer l-carnitine kullanırsan hızlı sonuç alırsın hemde daha hızlı kas yaparsın:oke:

ooo kimleri görüyorum hocam sen nerelerdesn yahu :D

__xXx__

__xXx__

Üye
Sanırım 2-3 ay için en iyi alternatif body fitness olcak. Bu arada neden sıkılacağım kilolu zamanda? Zaten kiloluyum yani :D Kilo verme sürecinde anlamında mı? Yani en fazla ne kadar sürer ki? 2 ay falan gitcem zaten bunun 1 ayı gitcekse bodynin pek bir anlamı kalmıyor :D
2 ay gideceksen parana yazık sabahları 30 ila 60 dakika arasında tempolu koş akşamları bin bisikletine 2 saate yakın belli tempoda sürekli pedal çevirerek sür yediklerine dikkat et

- - - Eklendi - - -

ooo kimleri görüyorum hocam sen nerelerdesn yahu :D

aslında sürekli buralardayım ömerim geceleri olamıyorum:D

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
2 ay için gidilmez mi diyorsunuz yani? Gerçi basketbol oynuyorum ama yazın bırakcam galiba zaten pek sevmiyorum ama eğer boşa derseniz yazın alırım topumu birkaç arkadaşı da toplarım basket oynarım terimi atarım?

pro.engineer

pro.engineer

Üye

2 ay gideceksen parana yazık sabahları 30 ila 60 dakika arasında tempolu koş akşamları bin bisikletine 2 saate yakın belli tempoda sürekli pedal çevirerek sür yediklerine dikkat et

- - - Eklendi - - -

aslında sürekli buralardayım ömerim geceleri olamıyorum:D

bayadır görmüyorum seni özletiyorsn kendini :) geceleri nden yoksun :hmmm

Enes

Enes

Üye

ben de buna benzer bi tavsiyede bulunmuştum :)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
2 ay için gidilmez mi diyorsunuz yani? Gerçi basketbol oynuyorum ama yazın bırakcam galiba zaten pek sevmiyorum ama eğer boşa derseniz yazın alırım topumu birkaç arkadaşı da toplarım basket oynarım terimi atarım?

dediğimiz gibi düzenli olarak tempolu koşu ve bisikletle sürekli pedak çevirerek gezmen yeter sana 2 ay için spor salonuna para vermen değmez basketbolda iyi olur yaşını bilmiyorum ama 21 yaşına gelmemişsen boyunda uzar

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
15-16(4 gün önce doğumgünümdü :D) ve boyum bence uzun daha uzamak istemem 1.80e yakınım koşmak daha mantıklı heralde. Siz bilgili bir kişiniz bu konuda sizin yorumunuza uymak daha mantıklı bir hareket. Salonun bana faydası olmaz mı yani? Ya da kickboksun bana bir faydası olmaz mı? Hem kilo verme de hem günlük yaşamda? Ve kickboksda 2-3 ayda bir şey öğrenebilir miyim?

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
kosmak boy uzamasini sagliyormus ;) ozellikle hizli kosmak

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım en iyisi yazları eski okulumda basket oynayıp koşmak. Sizlerin bilgisine güveniyorum :tşk:

__xXx__

__xXx__

Üye
basket boyunu daha da uzatır koşmakta bacaklarını temel alarak boyunu uzatır kick box 2 3 ayda tamamen öğrenilecek spor değil ama hiçbirşey öğrenemezsim demiyorum tavsiyem koşman ve bisiklete binmendir ayrıca maddi imkanın varsa iyi bir danışman ve sağlayıcıdan l-carnitine edinip kullanmandır

lolaman

lolaman

Üye
Beyler bende kiloluyum göbek falan Türk kası çok bende :ehe bizim evin önünde tam futbol sahası var eskiden gençler birliği kullanıyomuş ama bırakmış bırakıncada artık herkes girebiliyo ama genelde kimse yok ben bu futbol sahasında saat sabah 7 akşam 7 yarım saat koşsam 3 ay sonunda 10 kilo falan verirmiyim futbolda oynuyoruz halı sahada 1 haftada bir :D ayıptır söylemesi çok iyi orta açarım :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
beslenmene dikkat edersen neden olmasın 10 olmasada 7-8 kesin verirsin

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Beyler bende kiloluyum göbek falan Türk kası çok bende :ehe bizim evin önünde tam futbol sahası var eskiden gençler birliği kullanıyomuş ama bırakmış bırakıncada artık herkes girebiliyo ama genelde kimse yok ben bu futbol sahasında saat sabah 7 akşam 7 yarım saat koşsam 3 ay sonunda 10 kilo falan verirmiyim futbolda oynuyoruz halı sahada 1 haftada bir :D ayıptır söylemesi çok iyi orta açarım :ehe

bir messi degilsin ama olsun :kop2: