Xhead
Üye
-
Konu Sahibi
-
faydası var ama dogru duzgun yaparsan... bende zayıfım... geçenyıl 3 ay gittm 8 kilo almıştım...Yav ben zayıfımpazartesi Body'e başlamayı düşünüyorum Yararlı olur mu..
Yav ben zayıfımpazartesi Body'e başlamayı düşünüyorum Yararlı olur mu..
ben gittiğimde vücut ağırlığım değişmedi ama gözle görülür bi toparlanma söz konusu, senin vücut yapına bağlı bu ben para vermeden gittim kick-box yapan dayılarım sağolsunSanırım bodye gideceğim ancak body ile fitnessi eş zamanlı yapmak daha iyi değil mi zaten kaliteli yerler gelen kişinin kendisine göre bir program verir heralde? Ve ortalama olarak fiyatları ne kadar olur? İstanbuldayım. Body de millet kilo alıyor bense kilo vermek istiyorum body de aynı zaman da kilo da verilir mi? Veya kilo kas olarak mı döner? Kilo almak isteyenler takas yapabiliriz
Akraba avantajıBen de öyle bir şey yok malesef de bi tanıdık 50 liraya ayarlarım dedi bayağı da yakın kendi evime 50 m var ya da yok Ama pek kaliteli bir yer olduğunu düşünmüyorum yani pek gitmedim de bizim burdaki yerlerden pek bir şey çıkmaz gibi. Ama yine de gidip sorcam önyargı beni boşuna uzaklara götürmesin 2-3 ay gitcem de işte orta bir göbeğim var aşırı değil ama genel kilom var yani bacaklarda popo kısmında falan yani. Onları da bodyde giderebilir miyim ve bunları 2-3 ayda yapabilir miyim?
Şimdi ben gitsem oraya onlar zaten anlayan kişilerdir illa ki bana gerekli olan yapmam gerekenleri söylemez miEdebiyatım hep iyidir zaten iyi anlatırım
benim de kilom vardı doğru yöntemin bu olduğunu söylediler sakaryada yapmıştım bu programı ben bursada da body salonu sahibi biriyle konuşma imkanım oldu o da aynısını söyledi, ama sen yine de kişiye özel program çıkart onlardan
Sağolasın yarın konuşcaz arkadaşla beraber başlayacağız. O benden biraz daha kilolu sanırım ayrı ayrı ilgilenirler. Teşekkürler
Bu konularda pek bilgim yok ama ilgim var. bence koşu yap ve kickboksa git. Daha esnek hareketler yapabilirsin diye düşünüyorum üstelik en azından olası bi durumda kendini koruyabilirsin. Koşu yapan birinin vücudu da toparlanır diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?